Copy
Ne bih da vas remetim u prazničnoj atmosferi, samo da vam poželim sve najbolje u novoj godini
Newsletter archive
View this email in your browser

Zdravo!


Nadam se da ovaj dan provodite u društvu svojih najmilijih osoba i kujete planove za ostvarenje svojih želja u 2017. godini.
Ne bih da vas u tome iznemiravam, samo želim da ispoštujem tradiciju kao i svake nedelje. Ali pre svega, hoću da vam u godini koju smo načeli poželim zdravlje, slavlje i srce lavlje. Trudite se da svakog dana budete bolji prema sebi i drugima, hrabro koračajte napred i zagrabite život velikom kašikom.
Praznično izdanje Ne propusti... newslettera je nešto svedenije, jer verujem da većina nije popalila sve motore.
Želim vam godinu za pamćenje!
alex5rovski
🎶 najbolje pop pesme 2016. 🎶
Simbolično sam odabrala da na kraju 2016. koja je u Srbiji bila godina preduzetništva ispričam priču o devojci koja je upravo u ovoj godini uplovila u burne preduzetničke vode. Priča o Nataliji je storija o odvažnosti.
Pojedine moje uspomene na 2016. ostaće zabeležene i u 360 stepeni. Pisala sam o tome kako izgleda kada prvi put snimaš 360 kamerom

Na prelazu između 2016. i 2017. 


Reč 2016. godine po Oxford Dictionaries je "post-truth", što bi se na srpski moglo prevesti kao naknadna istina. Odnosi se "na okolnosti u kojima objektivne činjenice imaju manji uticaj na oblikovanje javnog mnjenja nego emocije i reakcije u društvu ili lični i pojedinačni stavovi". Prepoznaćete u ovoj definiciji mnoga dešavanja koja su obeležila godinu za nama. Opširnije.

Neki od ovih filmova garantovano će biti na televiziji tokom dana praznika, ali za slučaj da trebate predlog šta gledati - delim sa vama listu 100 srpskih filmova koji su sada kulturno dobro.

3 kratka pitanja za jednostavniju i srećniju 2017. godinu. Bez šale, potražite u sebi odgovore na njih, pomoćiće vam da bolje odredite prioritete.

Dobrodošli u godinu u kojoj ćete pronaći nadljudsko biće koje se krije u vama, odnosno 10 trendova koji će oblikovati naš način života u 2017. i nadalje. Čeka nas veoma uzbudljivo vreme!

17 saveta koji će okrenuti vašu karijeru naglavačke u 2017. Uspešne svetske preduzetnice sugerišu da uvek stremite ka višem, budite ambiciozni, i imajte na umu da ste (uglavnom) vi odgovorni za svoju karijeru.

Što bi rekao Duško Radović...


"Želim vam da vas ne boli ono što vas je bolelo, a da vas voli ono što vas nije volelo.
Želim da vam deca budu bolja od vas, da se više vi hvalite njima nego ona vama.
Želim da vas dobro služe noge, da na njima provedete veći deo nove godine, da imate više posla nego vremena.
Želim vam da budete potrebniji drugima nego oni vama.
Da želite i možete više nego što vam treba, a da sve što vam pretekne podelite sa onima koji ne mogu kao vi.
Nemojte uzimati mnogo više nego što dajete. Mislite malo na one kojima će morati da uzmu ono što vama budu dali.
Želim vam da dobijete stan ako baš nemate, ili da umete da se radujete ako ga već imate.
Da vam ono što imate ne bude manje od onoga što nemate.
Želim vam, na kraju, da ova godina ima više sreće sa vama nego prethodna."
Copyright © 2017 alex5rovski, All rights reserved.