Copy
Pobeđivanje strahova, put oko sveta, 3D štampanje, suze na poslu, upoznavanje heroine...
Pogledajte newsletter arhivu.
View this email in your browser
Zdravo!

Znam da ste otvorili ovaj mejl u želji da se relaksirate, ali spremila sam vam pregršt uzbudljivih preporuka, priče koje bi trebalo da vas iniciraju da nastavite dalje da istražujete i promislite o samo načetim temama. No, verujem da će vam se dopasti!
Za istinsku relaksaciju preporučujem
malo bossa nova ritmova.
Imam malu molbu za vas: ukoliko vam se dopada ovaj newsletter i mislite da bi vaše prijatelje takođe zanimale ove teme - prosledite im ovaj mejl ili ih  
pozovite da se prijave. Nemojte da budete sebični ;)
Unapred hvala i želim vam prijatan dan. 
Iako je naredna nedelja praznik, bez brige - moj mejl stiže na vreme!
FOTO NEDELJE: Ovo je Sky Tower u Aucklandu. Fotografija je iz galerije 12 svetskih atrakcija sa spektakularnim pogledom. Podelila sam je sa vama jer osim lepote ima i super poruku: pobedi svoj strah od visine.
Nepretenciozan i elegantan, ali grad koji će vas doslovno oduvati. Konačno sam svoje utiske pretočila u tekst. Ovo je samo upoznavanje, a vrlo uskoro sledi još zanimljiviji raport iz Bakua.
Kada već govorim o putovanjima, šteta bi bila da ne spomenem kreativnu Rumunku koja je brendirala poznate gradove poigravajući se njihovim imenima. Pogledajte njena rešenja.
Zahvaljujući gostovanju mog poznanika otkrila sam odličan domaći podcast, koji vam iz sve snage preporučujem. Milutin je pričao o izazovima u svim sferama koje novo digitalno društvo donosi. Koji je sledeći korak digitalizacije čovečanstva?
Zamislite da možete da radite 3D štampu sa svog pametnog telefona i da je cena tog printera sasvim pristupačna. Grupa inovatora je već tako nešto napravila i s nestrpljenjem pratim njihov dalji razvoj.
VIDEO NEDELJE: Kristijan je za 7 meseci prošao 80.000km. Kao zbir njegovih iskustava nastao je ovaj spektakularan 4K dron film. Jedino bolje od ovoga je da sve predele vidite uživo!
Nije retkost da vidimo sportistu da pusti suzu posle poraza ili velikog uspeha. A šta žene koje su na liderskim pozicijama u velikim kompanijama misle o plakanju na radnom mestu?
Znate li priču o najvećoj srpskoj dobročiniteljki, Austrijanki koja je iz krvavih ustaških logora izbavila 12.000 dece? Teška priča, ali vredna svakog pročitanog slova.
TOP 3 vikenda u Srbiji. U susret produženom prazničnom vikendu (ili bilo kom narednom) preporučujem vam destinacije koje možete da posetite, a u zavisnosti iz kog pravca dolazite - dodajte još neki lokalitet.
1.
Veliko Gradište, Golubac, Srebrno jezero. Jer... šetnja starom Gradištanskom čaršijom, jedrenje na Dunavu, kod Gradištanskog sela Zatonja, porcija smuđa u okolini Golupca.
2.
Osečina, Ljubovija. Jer... prirodne lepote ovog brdsko-planinskog područja ispresecanog bistrim rečicama i potocima, kanjon Ljuboviđe je mozaik čudesnih pejzaža, Soko grad krije male tajne.
3.
Sombor, Bezdan, Apatin. Jer... plovidba Velikim bačkim kanalom, riblji specijaliteti, poseta Malom Monmartru u somborskoj Pašinoj kuli, eko-safariji Bestrement, Kupusinski dunavac, Ciganski dunavac. 
Što smo jasniji u izražavanju onoga što mislimo, to je veća verovatnoća da će nas druga strana bolje razumeti.
Tijana Turudić, psihoterapeut, trener asertivnosti i emocionalne pismenosti 
Copyright © 2016 alex5rovski, All rights reserved.