Copy

Velkommen til vores nyhedsbrev nr 1
Det her vores første nyhedsmail. Vi ønsker fremover at kunne orientere jer om aktiviteter i vores egen afdeling, men også om nogle af de aktiviteter og arrangementer, der afholdes af andre lokalafdelinger i Nordsjællands-kredsen.
De af jer der bor i kommunen vil fortsat få foreningens blad i papirform. De af jer der bor længere væk vil modtage bladet på jeres mail-adresse.
Hilsen
Lisa og Bjørn
 

Se mailen i en browser

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg

November 2015
 

 

Vores næste arrangement er
Skumringstid i Norden. Temaet er Venskab i Norden.
9. november kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek


Bent Skov Larsen læser årets tekst fra Egil Skallagrimssons saga og derefter skal vi høre nordiske folkemelodier med Kristoffer Juel på harmonika og Andreas Tophøj på violin. Efter en kort pause viser vi den nye islandske film ”Om mænd og heste” fra 2014.

Arrangeres i samarbejde med Humlebæk Bibliotek.
Billetter a 50 kr. (medlemmer af Biblioteksklubben og Foreningen Norden 45 kr.) kan bestilles på www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer

.

Husk også
Jul i Norden.
1. december kl. 19.00 på Humlebæk Bibliotek

Vi afholder vores traditionelle julearrangement med middag, musik, sang og banko. Kom og få en hyggelig stund med andre Norden-venner, når vi synger julen ind.
Det koster 90 kr. at deltage. Tilmelding til Børge Østermand på tlf. 49193648, til Lisa Juhler på tlf. 22510829 eller på mail lisajuhler@gmail.com

.
Med venlig hilsen
bestyrelsen i Foreningen Norden Fredensborg.

Følg os på vores hjemmeside på www.fredensborg.foreningen-norden.dk.

Skriv til os på norden.fredensborg@gmail.com
 

Vores mail-adresse:
norden.fredensborg@gmail.com


Afmeld nyhedsbrevet her

Email Marketing Powered by Mailchimp