Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
16 juli 2019

Nieuwe winkel van Made in Moerwijk

Op 1 oktober gaat Made in Moerwijk in Den Haag een winkel openen met alleen maar gerecyclede producten. Dit willen we samen gaan doen met sociaal circulaire ondernemers uit Den Haag en wij bieden hen een winkel waar ze hun spullen te koop aan kunnen bieden. We zoeken nog wel een naam voor de winkel. Ideeën ? Info@madeinmoerwijk.nl

Boekentassen van MIM naaiatelier

Made in Moerwijk heeft tassen gemaakt voor de gemeente Den Haag/Bibliotheek. Tassen van oude reclamedoeken. Binnenkort te bezichtigen in Den Haag op straat met in de rugtas boeken !

Lees meer

Made in Moerwijk doet mee aan de energieacademie

MIM gaat mensen helpen aan een baan binnen de energietransitie. De Energieacademie is een technische vakschool speciaal voor bijstandsgerechtigden en kwetsbare jongeren. De eerste mensen die nu nog werkloos zijn, beginnen in oktober met hun opleiding aan de dan te openen Energieacademie in Den Haag. In een praktijkgericht leerwerktraject van 3 maanden worden in 2 jaar tijd 560 werkzoekenden klaargestoomd voor een baan en/of vervolgopleiding in de bouw, techniek of energietransitie.
Meer informatie is te vinden:
link naar video  
Link naar aankondiging gemeente 

Interesse? mail naar info@madeinmoerwijk.nl

Every day heroes bij Sparkle in Style

"Momenteel vecht ze keihard voor dit nieuwe bestaan. Ze is bezig met een zelfstudie Nederlands en naast haar werk in de prostitutie vindt ze de tijd om het leer-werktraject te volgen."
Mooi dat we dit als Made in Moerwijk kunnen betekenen voor Cloe !  Link naar artikel    

Wordt ook een hero, meld je aan bij info@sparkleinstyle.nl

MiM en Zuiderparktheater werken samen voor Moerwijk


Het Zuiderparktheater en Made in Moerwijk slaan de handen in in een! Zakelijk directeur Remco Engels en voorzitter Peter Verstappen hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend ! Samenwerking op tal van vlakken met ook hierbij weer als hoofddoel werkgelegenheid scheppen voor mensen uit Moerwijk. Interesse? mail naar info@madeinmoerwijk.nl

Anders nieuws


Strandtent ''The Fat Mermaid' plasticvri
Film 'Closing the loop' over de noodszaak van de circulaire economie
Bezoek ook onze webshop
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp