Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
mei 2019

ADO stewards

Deze maand zijn de eerste 7 jongeren geslaagd voor de Steward-opleiding bij ADO-Den Haag. Het is een mooi samenwerkingsproject met het ministerie van Justitie en Rugdekking uit Rotterdam. Je kunt ze dus tegenkomen bij wedstrijden van ADO-Den Haag en de jongeren krijgen een opleiding met baangarantie bij ABR of HTM. Er worden nog steeds ADO stewards gezocht meld je aan bij info@madeinmoerwijk.nl

Tassen van bootzeil

Dit is het zeil van een zeilboot dat verwerkt gaat worden tot mooie handtassen, de eerste daarvan zijn al gemaakt. De tassen zijn duurzaam sterk en waterdicht. Zij zullen snel op de markt komen, meer info aan te vragen via info@madeinmoerwijk.nl.

Geslaagde beveiligers

Naast ADO stewards zijn er ook weer cursisten geslaagd van BBP Beveiliging, gefeliciteerd! BBP Beveiliging heeft weer een vol seizoen voor de boeg en zal deze geslaagde mensen dan ook in actie zetten.
Een cursus volgen of geïnteresseerd in het inhuren van BBP Beveiliging? Mail naar dennis@madeinmoerwijk.nl.

Sparkle in Style

De leerlingen zijn lekker bezig met nagel styling. Samen werken is ook 1 van de mooie dingen die ontstaan tijdens de cursus. Gefeliciteerd aan de geslaagden! Zij ontwikkelen zich in de vakvaardigheden als ook op sociaal vlak en groeien daarmee dichter tot de arbeidsmarkt. 
Geïnteresseerd in een cursus volgen of een voordelige behandeling? Mail naar ruby@madeinmoerwijk.nl

Kerstpakket producten gezocht

Made in Moerwijk zoekt nog enkele produkten voor haar Kerstpakket. In mei doen we mee aan een aantal marktconsultaties. Dus ben jij een circulaire ondernemer in Den Haag en heb je een leuk product neem dan contact met ons op: info@madeinmoerwijk.nl

Made in Moerwijk in het Nieuws

Armoede in Moerwijk breekt mij hart 
TV interview bij RTV (2de uur van uitzending)
Levens veranderen door Made in Moerwijk
Fietsen opknappen door Made in Moerwijk
Bezoek ook onze webshop
Copyright © 2019 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp