Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
18 december 2018
 

Parkeersensoren

Er is een nieuw project gaande in Den Haag. Er worden parkeersensoren geplaatst die automobilisten kunnen informeren of een parkeerplaats bezet is of niet. Zij kunnen via een mobiele app zien of er plaatsen vrij zijn. Dit moet verkeer gaan schelen in de binnenstad omdat mensen van te voren kunnen zien of het het waard is een parkeerplaats te zoeken. Voor dit project plaatsen mensen van Made in Moerwijk sensoren gemaakt door Yazamtec, de app en netwerk worden verzorgt door Sigfox.

Voor meer foto's en nuttige links:
https://www.madeinmoerwijk.nl/parkeersensoren/ 

Blog gelanceerd

Made in Moerwijks nieuwste aanwinst Monique Oostdam is een blog begonnen op de Made in Moerwijk site. Vanuit haar kennis van de Haagse geschiedenis en 'outsider' perspectief. De eerste twee blogs zij al te lezen:

Als ik werk heb ik een gezicht

Betere mensen in Moerwijk
 

Samenwerking ADO Den Haag en Made in Moerwijk

O O Den Haag ! Made in Moerwijk gaat samenwerken met ADO Den Haag en start een steward-opleiding voor als steward te werken bij de wedstrijden van onze club. We zoeken 50 stewards ! Ben je geinteresseerd, meld je aan bij info@madeinmoerwijk.nl. Naast steward bieden wij een baangarantie in de veiligheidsector of elders.

Sparkle in Style

Onze dochter organisatie, Sparkle in Style draait op volle toeren. Sparkle in Style is een stylingsbureau waar mensen een cursus  volgen voor verschillende soorten beauty styling zoals makeup, manicure en haar styling.

Via hun eigen social media wordt volop gemeld wat de dames (en heren) presteren! Zoals hier de eigen roze nagels van cursiste Ying en de nagels van een tevreden klant. 

Voor meer informatie over Sparkle in Style
https://www.facebook.com/sparkleinstyle4you/

Een duurzame kerst en een sociale jaarwisseling toegewenst!

Copyright © 2018 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp