Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
29 oktober 2019

Made in Moerwijk zoekt handen

Ons klusbedrijf zoekt met spoed extra handen en voeten door de grote vraag naar sociaal klussen. Dit kan als vrijwilliger, stageplek en eventueel op contractbasis. Made in Moerwijk doet onder andere sociaal klussen (mensen met een kleine portemonnee) in diverse wijken in Den Haag en maakt meubels zoals de boekenkast hieronder. Neem contact met ons op en mail naar info@madeinmoerwijk.nl .

De energiebox

Made in Moerwijk mag van de gemeente door heel Den Haag de Energiebox (waterzuinige douchkop, folie, tochtstrips, etc..) plaatsen bij bewoners en ja we beginnen natuurlijk in Moerwijk. Energiebesparende maatregelen OOK in Moerwijk !
Interesse voor een energiebox? Mail naar info@madeinmoerwijk.nl

Sparkle in Style verbouwing voltooid


Het Sparkle in Style lokaal is af en is erg mooi geworden! veel ruimer en meer daglicht, kom een keer kijken en laat u gelijk behandelen door een van onze cursisten. 

URBACT


Made in Moerwijk is partner in een Europees onderzoek naar human resource centres ofwel decentrale afvalstortplaatsen en dan afval waar je nieuwe producten en nieuwe economie kan starten. Trots omdat wij sociaal en circulair aan elkaar koppelen en dus het voorbeeld zijn voor Nederland en daarbuiten.

Herbruikbare bekers


Geen weggooi plastic bekers meer op evenementen of festivals in Den Haag. Vanaf heden herbruibare plastic bekers te verkrijgen/te huren bij Made in Moerwijk. Met of zonder opdruk ! En gewoon huren of wij kunnen u geheel ontzorgen en doe het gehele logistieke proces. Info@madeinmoerwijk.nl
Bezoek ook onze webshop
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp