Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
20 december 2019

Ons nieuwe product: de Strandponcho!

Terwijl een harde oostenwind de regen door de straten jaagt hebben wij bij Made in Moerwijk de zon in de kop want we zijn druk bezig met de strandmode voor volgend jaar. Je kunt nu al een zomers gevoel krijgen wanneer je een van onze vrolijke, veelkleurige strandponcho’s aanschaft.
Ze worden in samenwerking met NixNews gemaakt van gerecyclede strandlakens en badhanddoeken. Met een hippe poncho om je lijf kun je straks wandelen, surfen of zonnebaden.

Fietsenbank Made in Moerwijk

Onze fietsenbank project kwam in het nieuws! Statushouders en andere vrouwen met een migratie achtergrond kunnen, na het volgen van een fietscursus, een gratis fiets afhalen bij Made in Moerwijk.

Fietslessen zijn er voor een kleine bijdrage van 2 euro per les. Voor info kun je mailen naar info@aishel.nl.
Voor statushouders(fietscursisten) is de fiets gratis af te halen. Voor andere Moerwijkers is er tegen kostprijs ook een fiets. Info: Dennis@madeinmoerwijk.nl.

Energie Akademie zoekt mensen

ELKE DONDERDAGMIDDAG INTRODUCTIEMIDDAG !
Tot en met december intro middagen op de Energieacademie.
Wil jij weten wat de Energie Academie te bieden heeft voor jou? Kom naar onze intromiddagen elke donderdagmiddag van 13.00 t/m 15.00.
Aanmelden verplicht !
Via mail : balah@energie-academie.nl

Sparkle in Style heeft cursusplaatsen


Bij ons leerbedrijf kan je zonder vooropleiding een opleiding volgen. Je kan kiezen uit de vakken; visagiste, nagelstyliste, kapper of styliste. Heb je passie voor één van deze vakken, bel of mail ons voor meer informatie. 06-15371014/ info@sparkleinstyle.nl 

Schoen zetten bij Sparkle in Style


In aanloop naar 5 december konden de kinderen uit de wijk een kleurplaat van Piet inkleuren en inleveren met een schoen. Op de dag van zes december konden de kinderen hun cadeau komen ophalen. Het was een drukke en gezellige boel met veel blije kinderen.

Sintvoorieder1


Het was een geslaagde Haagse pakjesavond door Sintvoorieder1. Haagse kinderen die niet vanzelfsprekend een cadeau krijgen op 5 december hebben dankzij Sintvoorieder1 toch een mooi cadeaupakket gehad.  Een gedeelte van de cadeaus was opgehaald met samenwerking van DHFM, MKB Den Haag en Made in Moerwijk. Link: https://denhaagfm.nl/2019/11/22/liveblog-sintvoorieder1-dag-5/?fbclid=IwAR0KTos1fRGHLO6GgY12PXxsBeKSWeVF2YHYWFLQPtHthVz3A8Gs4FQVla4
Bezoek ook onze webshop
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp