Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
11 februari 2019

Samenwerking met Haagse Zwam

Het duurde even, maar nu gaan we toch echt aan de slag met de oesterzwammen van de Haagse Zwam. We gaan voor vega hamburgers - en een lekker soepje tussendoor - dus als iemand nog een goed recept heeft: info@madeinmoerwijk.nl !

Woool producten te koop bij Made in Moerwijk

Made in Moerwijk verkoopt vanaf heden ook HOOOKED producten. HOOOKED heeft 100% gerecyclede producten om te haken of te breien. Bijgaand - voor na deze koude periode - alvast de strandslippers - ook 100% gerecycled en met instructie voor maar 6,95 euro. Binnenkort meer in onze webshop. Nu te bestellen via info@madeinmoerwijk.nl.

De verbouwing van de buurtkamer

Buurtkamer Vrederust wordt verbouwd door het buitenteam van Made in Moerwijk. Er komen stoere plaatjes uit voort. Zelf rond de feestdagen zijn de dappere mannen doorgegaan.

lees meer over Buurtkamer Vrederust:
https://www.facebook.com/buurtkamer.vre

Een creatief lesprogramma voor basisscholen van Made in Moerwijk

Made in Moerwijk heeft een lesprogramma gemaakt voor het basisonderwijs: Kunst en Duurzaamheid. 16 leuke en vooral leerzame workshops: kartonnen dorp maken, creatief met binnenbanden, straat-jutten, werken met plastic afval, omtover mode, etc.. Workshops worden o.a. gegeven door medewerkers van Made in Moerwijk. Interesse: info@madeinmoerwijk.nl

Mussen en vleermuizen -huisjes gemaakt door MiM

Made in Moerwijk heeft een mooie opdracht binnengehaald (Jenn's Design). Het maken van vleermuis-en huismushuisjes. Deze huisjes zijn verplicht als bijv. woningbouwcorporaties een flat gaan opknappen en je treft één van beide vogels aan. Mooie klus en we gaan aan heel Nederland leveren.
Bezoek onze webshop!
Copyright © 2019 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp