Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
14 november2017
De wijk als onderneming! Sociale onderneming, circulaire onderneming.

Overeenkomst met Vestia

Made in Moerwijk heeft een overeenkomst met Vestia waarbij Moerwijkers aan de slag kunnen om kleinschalig onderhoud en schoonmaken van portieken en binnentuinen. Dit vroeg om een feestelijke tekening met fris, bubbels en taart.

Wollen bollen

Made in Moerwijk maakt 300 wasdroogballen van Haags schapenwol. Wasdroogballen voor in de droger besparen energie en zijn dus ook duurzaam. Hiermee willen we voorkomen dat Haags schapenwol wordt weggegooid.

MIM werkt sinds kort samen met Pakkie Deftig, er staat een inlever punt waar u uw kleding in kan stoppen. Deze worden weer verkocht in de Pakkie Deftig winkel. Bij Pakkie Deftig kunt u kleding ruilen tegen een ander kledingstuk en Pakkie Deftig-winkels helpen cliënten om door middel van een zinvolle dagbesteding deel te nemen aan het normale maatschappelijke leven

Richard de Mos bezoekt Made in Moerwijk

Gemeente politicus Richard de Mos bezocht Den Haag zuidwest en kwam langs bij Made in Moerwijk. Hij maakte een fietsband riem en sprak met Donne Bax. Dit om de problemen van de Moerwijk onder de aandacht  te brengen.

wollen lampje in webshop

Nieuwe producten in de webshop, zoals een vilten lampenkap. Bezoek ook: https://www.madeinmoerwijk.nl/winkel/ 
Copyright © 2018 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp