Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief
3 april 2019

Minister op bezoek

Minister Carola Schouten bracht een bezoek aan Moerwijk in verband met de Regiodeal. Bij Made in Moerwijk bracht ze een uitgebreid bezoek voordat ze doorfietste naar andere locaties in Moerwijk. Via de regiodeals komt geld vrij voor hulpbehoevende regio's zoals stadsdeel Escamp in Den Haag. De minister kon zelf ervaren aan wat voor soort projecten het geld zou worden uitgegeven zoals bij Made in Moerwijk en MIDDIN.

Van plastictasje voor een week naar een plastictas voor het leven ! Op 11 maart 2019 neemt minister Carola Schouten een tas in ontvangst uit handen van Henry Raphaela (medewerker Made in Moerwijk) van de maatschappelijke ondernemingen Mosaico (MIDDIN) en Made in Moerwijk (MIM). 

Daar zijn ze dan de CLEANUPBAGS

Daar zijn ze dan de CLEANUPBAGS: tassen gemaakt van plastic supermarkttasjes. Zijn ze mooi of niet en in elke tas zit ca. 1 week werk. Het knippen en weven gebeurt bij Mosaico, een centrum dat een onderdeel is van Middin, een organisatie die in Zuid-Holland begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De tas wordt in elkaar gezet door medewerkers van het naaiatelier van MIM. Nu te koop op http://www.madeinmoerwijk.nl/winkel

Opleiding tot ADO steward


De ADO-Den Haag steward opleiding gaat van start begin april. Naast het behalen van het UEFA certificaat kan men ook het VCA, BHV en evenement verkeersregelaar certificaat behalen en dit allemaal in het stadion van ADO Den Haag. Aanmelden voor deze opleiding is nog steeds mogelijk via een mail aan info@madeinmoerwijk.nl

Sparkle in Style in het Nieuws

We waren al trots. Wij zijn begonnen met een groep van 5 meiden begin 2018 en nu volgen 20 meiden de (3 maanden) opleiding begin 2019.
Made in Moerwijk maakt mensen actief!
Klik op de foto voor een DHFM interview.

Zeilen tassen


Een zeilvereniging gaat haar afgedankte (zeil)spullen vanaf heden doneren aan ons en daar zijn we erg blij mee. Binnenkort dus een nieuwe tassenlijn: Zeiltassen - waterdicht.
Bezoek ook onze webshop
Copyright © 2019 Made in Moerwijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp