Copy
Galerie Wijdemeren nieuwsbrief
April 2019
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
                                                          Nieuwsbrief, april 2019
 Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren -
April 2019Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze exposities, nieuwe aanwinsten, speciale activiteiten, kunstbeurzen en ander kunstgerelateerd nieuws.

Voor specifieke vragen m.b.t. restauratie, taxatie, inlijsten en aan- of verkopen van kunst, antiek en zilver, kunt u ons mailen of bellen.

Hartelijke groet, Gijs en Jeanette Looman - Schipper.


Openingstijden Galerie Wijdemeren

Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen google map
Iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.

Maak gerust een afspraak.Lees over onze GRATIS taxatiedagen


Uitnodiging:Paas Expositie


Vier de Lente!op zaterdag 20, zondag 21 (Eerste Paasdag) en maandag 22 (Tweede Paasdag) april te zien bij Galerie Wijdemeren tussen 13:00 uur en 17:00 uur
Het weekend van Pasen gaan wij speciaal open om ons favoriete seizoen te vieren: de lente.

Elk jaar kijken wij er weer naar uit. Het zonnetje gaat schijnen, de eerste bootjes verschijnen op de plas en de hondjes dartelen door de tuin... Heerlijk!

Dat gevoel vieren wij dit jaar met een speciale Paasexpositie. Wij halen alles uit de kast om dit mooie seizoen in te luiden. Een prachtige collectie kunstwerken van zonnige landschappen, koeien die voor het eerst weer de weide in mogen, botters en bomschuiten, bloeiende bollenvelden en nog veel meer!

 


 
 
Dirk Smorenberg, Badgasten


Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren


Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren, Breukeleveen 


Onze collectie breidt zich dagelijks uit. Wekelijks tonen wij de mooiste en meest bijzondere nieuwe aanwinsten online, dus zorg dat u regelmatig op onze website kijkt om op de hoogte te blijven van onze collectie en inspiratie op te doen voor uw persoonlijke verzameling. Deze week in het bijzonder nieuw binnengekomen: 
- Dirk Smorenberg
- Jan Hoynck van Papendrecht

 
Deze werken zijn tijdens Pasen te bewonderen op onze expositie 'Vier de Lente!' Kom langs bij de galerie op za 20, zo 21 of ma 22 april, van 13:00 tot 17:00 en vier met ons dit mooie seizoen.
 
  Leo Pors, Claas Prins, Ben Viegers, B.A. van Beek, Cornelis Kimmel, Pieter Stortenbeker, Toon Kelder, Don Clarke, C.A.J. Schermer, Louis Apol, S.L. Verveer, P.P. Schiedges, J.H. Koekkoek, Wilhelm Hambüchen, Fred Arends, Niek van der Plas, Jan Bakhoven, Bart Peizel, Henry Saint Clair, Adrianus Eversen, Willem Weissenbruch, Jacques Zon, Mari ten Kate,
E.V.A.

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E:
 info@galeriewijdemeren.nl


Openingstijden Galerie Wijdemeren:
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
google map
Openingstijden: iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.Lees over onze GRATIS Taxatiedagen.

 


Gratis Taxatiedagen


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van uw schilderijen? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken of restaureren? Kom gerust eens langs op onze gratis taxatiedagen.


Naast taxaties van schilderijen, bent u ook welkom voor waardebepalingen van zilver, antiek, brons en andere inboedel- en kunstvoorwerpen.


Op onze locatie 'Angstelkade' in Nieuwersluis,
Angstelkade 2a, gebouw Stock&Co,
 

Iedere zaterdag van 10:00 tot 15:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.


In onze Galerie in Breukeleveen Herenweg 71-73:
Iedere vrijdag van 11:00 tot 17:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.
 


Taxaties op afspraak buiten de bovengenoemde tijden of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust!

 Kunstronde Vecht & Plassen 2019


Ook dit jaar doen wij weer mee met de leukste kunstroute van Nederland! 

Op zaterdag 18 en zondag 19 mei openen wij de deuren voor een speciale expositie en gezelligheid. Dit jaar presenteren wij zelfs met trots twee muzikale acts, die de tentoonstelling van een goede soundtrack voorzien. 

Komt gezellig langs op de fiets, wandelend, met de auto of zelfs met de boot en geniet van mooie kunst en koffie op ons terras aan het water!

Muzikale Line-Up:

 
Zaterdag


Troubadour de l'amour
Boudewijn Hansen 
Zondag


Singer & Songwriter
Hans Laduc 

 


Aankondiging:


Expositie


Holland Waterland


Vanaf begin mei bij Galerie Wijdemeren


Op deze jaarlijks terugkerende tentoonstelling is het beste uit onze collectie te zien dat met water te maken heeft. Woeste 19e eeuwse zeegezichten, impressionistische strandgezichten en natuurlijk volop werken waarop de Loosdrechtse Plassen zijn afgebeeld. De Plassen die u bij ons ook in het echt kunt bewonderen, en die in mei langzaam volstromen met zeilbootjes en sloepjes. 
Kom bij ons heerlijk genieten van prachtige kunst en een kopje koffie aan het water.

Wij kijken er al volop naar uit!
Deze tentoonstelling is te bezoeken op onze reguliere openingstijden van woensdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 én tijdens de Kunstronde Vecht en Plassen op zaterdag 18 en zondag 19 mei! 
 

Private Sales & Dining

Een High Tea, Lunch of Diner tussen de kunst en op een prachtige locatie? Dat kan bij ons! Wij kunnen voor u en uw privé gezelschap een exclusief diner op maat organiseren, in een inspirerende ambiance.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Aan de Angstelkade


Op onze vestiging Angstelkade in Nieuwersluis bent u iedere dinsdag en zaterdag van harte welkom, tussen 10-15 uur. Deze loods aan het pittoreske riviertje de Angstel in Nieuwersluis is een ware schatkamer van Curiosa, Brocante, Antiek en Zilver. De koffie staat klaar!

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waarvan zowel Galerie Wijdemeren als Stock & Co deel uit maken. Op de Angstelkade is ons restauratie- en lijstenatelier gehuisvestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.
 


Vestiging Angstelkade
Angstelkade 2A, gebouw Stock & Co
3631 NA te Nieuwersluis
Bedrijventerrein Angstelkade

Vaste Openingstijden:
Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 15 uur,
Buiten deze tijden ook op afspraak geopend.

Contact:
Gijs Looman,
T: 06-53222156,
E: info@stockenco.nl

Jeanette Schipper,
T: 06-41277246.
E: info@galeriewijdemeren.nl

Galerie & Kunstkamer Wijdemeren is goed bereikbaar met de auto of de fiets.
Meer informatie vindt u op de website: stockenco.com
 
 
Copyright © 2019 Kunstkamer Wijdemeren, Alle rechten voorbehouden.

Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Galerie Wijdemeren · Herenweg 73 · Breukeleveen, Utrecht 3625AC · Netherlands