Copy
Galerie Wijdemeren nieuwsbrief
Setember 2018
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
                         GWDM Nieuwsbrief, September 2018

Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren -
September 2018Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze exposities, nieuwe aanwinsten, speciale activiteiten, kunstbeurzen en ander kunstgerelateerd nieuws.

Voor specifieke vragen m.b.t. restauratie, taxatie, inlijsten en aan- of verkopen van kunst, antiek en zilver, kunt u ons mailen of bellen.

Hartelijke groet, Gijs en Jeanette Looman - Schipper.


Openingstijden Galerie Wijdemeren

Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen google map
Iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.Lees over onze GRATIS taxatiedagen

Expositie Elisabeth M.
 
19 september t/m 12 oktober


 In vele stijlen en technieken schildert Elizabeth M. allerlei onderwerpen zowel op realistische, als ook im- en expressionistische wijze. Elizabeth M. kreeg jarenlang les van François Boers en schilderde met verve onder meer in de bossen van de Lage Vuursche. Zij volgde tekenlessen in Parijs en ontplooide zich tot een kunstenares die met haar werk boeit, vertedert en verrukt. Lees meer...

  
 

 

Deze tentoonstelling is te zien bij Galerie Wijdemeren tijdens onze reguliere openingstijden op woensdag, donderdag en vrijdag, van 11:00 tot 17:00. Buiten deze tijden behoort bezoek op afspraak ook tot de mogelijkheden. Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar!
W.H. van der Nat, Varkens in de stal

Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren:

Nieuwe aanwinsten @ Galerie Wijdemeren Breukeleveen 

Onze collectie breidt zich dagelijks uit. Wekelijks tonen wij de mooiste en meest bijzondere nieuwe aanwinsten online, dus zorg dat u regelmatig op onze website kijkt om op de hoogte te blijven van onze collectie en inspiratie op te doen voor uw persoonlijke verzameling. Deze week in het bijzonder nieuw binnengekomen: 
- W.H. van der Nat
- Frits Goosen


Frits Goosen, Bootjes bij zonsondergang

Meer nieuwe aanwinsten van:
Henry Saint Clair, Adrianus Eversen, D.H.W. Filarski, Paul Damsté, Johannes Hilverdink, Charlotte van Pallandt, Charles Henri, Willem Weissenbruch, Jacques Zon, Mari ten Kate, Constant Artz, Henk Dekker, Evert Pieters, H.J. Verhoef, JeanMarianne Bremers, A.P. Schotel, Marjolijn Dijkhuis, G.J. Delfgaauw, Annelies Jonkhart, Rudolf Bonnet, Evert Moll, Marius de Jongere,
E.V.A
 
Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E: info@galeriewijdemeren.nl


Openingstijden Galerie Wijdemeren:
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen google map
Openingstijden: iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.


Lees over onze GRATIS Taxatiedagen.

Expositie:
'Van Koe tot Kip'

Dieren in de kunst
 

Wij nemen u mee met een reis door de tijd van de Gouden eeuw, via de 19e eeuw, het impressionisme en tot slot het modernisme.

Te zien zijn onder andere een paneeltje uit de 17e eeuw, geschilderd door Barent Gael, een kunstenaar wiens werk ook te zien is in het Rijksmuseum. Daarnaast is een bijzondere pasteltekening van Henriette Ronner-Knip te zien, waarop de hondjes van de toenmalige koningin van België staan afgebeeld. Ook de meester van de Leidse School, W.H. van der Nat, met een stal vol varkens, is vertegenwoordigd.

Kortom een gezellige ‘beestenboel’ aan de wanden van de galerie!


Marjolijn Dijkhuis, Uilen uit de serie 'Ik ook van jou'

Gratis Taxatiedagen 


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van uw schilderijen? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken of restaureren? Kom gerust eens langs op onze gratis taxatiedagen.


Naast taxaties van schilderijen, bent u ook welkom voor waardebepalingen van zilver, antiek, brons en andere inboedel en kunstvoorwerpen.

Op onze locatie 'Angstelkade' in Nieuwersluis,
Angstelkade 2a, gebouw Stock&Co,
 

Iedere zaterdag van 10:00 tot 15:00, Bij voorkeur op afspraak, gratis taxaties van kunst & antiek.
Neem contact met ons op voor een afspraak.

In onze Galerie in Breukeleveen Herenweg 71-73:
Iedere vrijdag van 11:00 tot 17:00, Bij voorkeur op afspraak, gratis taxaties van kunst & antiek.
Neem contact met ons op voor een afspraak.


Taxaties op afspraak buiten de bovengenoemde tijden of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust!


Yunnan Art School Collectie


In september is nog een deel van deze bijzondere collectie werken bij ons te zien. Bekijk nu het nog kan een serie houtsnedes en aquarellen van het Chinese kunstenaarscollectief van de Yunnan Art School. Kenmerkend voor de werken van de Yunnan Art School is hun aandacht voor (Chinese) etnische diversiteit en traditionele patronen en klederdracht. Werk van deze kunstenaars is eerder tentoongesteld in het Tropenmuseum in Amsterdam.
 
    
           Yunnan Art School
 

Private Sales & Dining

Een High Tea, Lunch of Diner tussen de kunst en op een prachtige locatie? Dat kan bij ons! Wij kunnen voor u en uw privé gezelschap een exclusief diner op maat organiseren, in een inspirerende ambiance.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 


Aan de Angstelkade


Op onze vestiging Angstelkade in Nieuwersluis bent u iedere dinsdag en zaterdag van harte welkom, tussen 10-15 uur. Deze loods aan het pittoreske riviertje de Angstel in Nieuwersluis is een ware schatkamer van Curiosa, Brocante, Antiek en Zilver. De koffie staat klaar!

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waarvan zowel Galerie Wijdemeren als Stock & Co deel uit maken. Op de Angstelkade is ons restauratie- en lijstenatelier gehuisvestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.
 


Vestiging Angstelkade
Angstelkade 2A, gebouw Stock & Co
3631 NA te Nieuwersluis
Bedrijventerrein Angstelkade

Vaste Openingstijden:
Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 15 uur,
Buiten deze tijden ook volgens afspraak geopend.

Contact:
Gijs Looman,
T: 06-53222156,
E: info@stockenco.nl

Jeanette Schipper,
T: 06-41277246.
E: info@galeriewijdemeren.nl

Galerie & Kunstkamer Wijdemeren is goed bereikbaar met de auto of de fiets.
Meer informatie vindt u op de website: stockenco.com
Copyright © 2018 Kunstkamer Wijdemeren, Alle rechten voorbehouden.

Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Galerie Wijdemeren · Herenweg 73 · Breukeleveen, Utrecht 3625AC · Netherlands