Copy
Galerie Wijdemeren nieuwsbrief
November 2019
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
                                                     Nieuwsbrief, november 2019
 


Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren -
November 2019Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze exposities, nieuwe aanwinsten, speciale activiteiten en ander kunstgerelateerd nieuws.

Voor specifieke vragen met betrekking tot restauratie, taxatie, inlijsten en aan- of verkopen van kunst, antiek en zilver, kunt u ons mailen of bellen.

Hartelijke groet, Gijs en Jeanette Looman - Schipper.


Openingstijden Galerie Wijdemeren

Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen google map
Iedere vrijdag van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.

Maak gerust een afspraak.

Let op: De gratis taxatiedagen van 9, 15 en 16 november komen te vervallen!

Lees over onze GRATIS taxatiedagen
 Een nieuwe expositie!
 
Mensen kijken

te zien tot en met half december 2019


Mensen kijken, wie houdt er niet van? Tijdens onze nieuwste expositie kunt u ongegeneerd kijken, bewonderen, bestuderen of observeren. We hebben een indrukwekkende tentoonstelling samen kunnen stellen, waarbij we aandacht schenken aan allerlei type mensen en situaties waarin mensen zich kunnen bevinden. Van een bijzonder mooi en eerlijk naakt, tot een surrealistisch portret dat haast niet van echt te onderscheiden is.

Speciaal uitgelicht in "Dinie's Kitchen" hebben we een tentoonstelling samengesteld van schilderijen gemaakt door hedendaags kunstenares Valentina Cantor. De van haar hand in olieverf geschilderde naakten wisselen zich af met haar vluchtige aquarellen. We hebben Valentina's werk gecombineerd met grafisch werk van onder andere Michael Parkes. Parkes draagt met zijn werk een bijzondere symboliek uit. Het is een zeer fraaie samenstelling geworden waar we zeker trots op zijn.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten, en nodigen u graag uit om te komen genieten van de prachtige kunst op onze fijne locatie.


Aankomende expositie:

Winterwonderland

Vanaf half december is het zover: dan start weer onze jaarlijkse winter-expositie. U kunt gaan genieten van prachtige sneeuw- en ijsgezichten en andere fijne winterse taferelen. Binnen onze huidige expositie tonen we hiervan alvast een voorproefje, dus kom vooral kijken!
Wij zijn al in de wintersferen, het is bij ons heerlijk warm, de open haard staat aan en we schenken met liefde een kopje koffie of thee voor u in.

 

Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren


Onze collectie breidt zich dagelijks uit. Wekelijks tonen wij de mooiste en meest bijzondere nieuwe aanwinsten online, dus zorg dat u regelmatig op onze website kijkt om op de hoogte te blijven en inspiratie op te doen voor uw persoonlijke verzameling. Deze week in het bijzonder nieuw binnengekomen: 
- Dirk Smorenberg
- Jacob Simon Hendrik (Hein) Kever
- A.J. Groenewegen

  Dirk Smorenberg, Jacob Simon Hendrik Kever, A.J. Groenewegen, Ruud van der Neut, Yasmin Hargreaves, Hendrik J. Valk, Cornelis Raaphorst, W.C. Nakken, Cornelis Vreedenburgh, W.G.F. Jansen, Henk Dekker, Jan van Tongeren, Leo Pors, Claas Prins, Bern. A. van Beek, W.A. Knip, Chris ten BruggeKate, W.H. Singer, Arnold Pieterse, Willem de Zwart, Coba Koster, JeanMarianne Bremers, Marjolein Dijkhuis, E.V.A.

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E:
 info@galeriewijdemeren.nl


Openingstijden Galerie Wijdemeren:
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
google map
Openingstijden: iedere vrijdag van 11 - 17 uur.
Andere dagen volgens afspraak.


Let op: De gratis taxatiedagen van 9, 15 en 16 november komen te vervallen!

Lees over onze GRATIS Taxatiedagen.

 


Gratis Taxatiedagen


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van uw schilderijen? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken of restaureren? Kom gerust eens langs op onze gratis taxatiedagen.


Naast taxaties van schilderijen, bent u ook welkom voor waardebepalingen van zilver, antiek, brons en andere inboedel- en kunstvoorwerpen.


Op onze locatie 'Angstelkade' in Nieuwersluis,
Angstelkade 2a, gebouw Stock&Co,
 

Iedere zaterdag van 10:00 tot 15:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.


In onze Galerie in Breukeleveen Herenweg 71-73:
Iedere vrijdag van 11:00 tot 17:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.

Let op: De gratis taxatiedagen van 9, 15 en 16 november komen te vervallen!

Taxaties op afspraak buiten de bovengenoemde tijden of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust!

Private Sales & Dining

Een High Tea, Lunch of Diner tussen de kunst en op een prachtige locatie? Dat kan bij ons! Wij kunnen voor u en uw privé gezelschap een exclusief diner op maat organiseren, in een inspirerende ambiance.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 

 
Aan de Angstelkade
 


Op onze vestiging Angstelkade in Nieuwersluis bent u iedere dinsdag en zaterdag van harte welkom, tussen 10-15 uur. Deze loods aan het pittoreske riviertje de Angstel in Nieuwersluis is een ware schatkamer van Curiosa, Brocante, Antiek en Zilver. De koffie staat klaar!

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waarvan zowel Galerie Wijdemeren als Stock & Co deel uit maken. Op de Angstelkade is ons restauratie- en lijstenatelier gehuisvestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.
 


Vestiging Angstelkade
Angstelkade 2A, gebouw Stock & Co
3631 NA te Nieuwersluis
Bedrijventerrein Angstelkade

Vaste Openingstijden:
Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 15 uur,
Buiten deze tijden ook op afspraak geopend.

Contact:
Gijs Looman,
T: 06-53222156,
E: info@stockenco.nl

Jeanette Schipper,
T: 06-41277246.
E: info@galeriewijdemeren.nl

Galerie & Kunstkamer Wijdemeren is goed bereikbaar met de auto of de fiets.
Meer informatie vindt u op de website: stockenco.com
 
Copyright © 2019 Kunstkamer Wijdemeren, Alle rechten voorbehouden.

Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Galerie Wijdemeren · Herenweg 73 · Breukeleveen, Utrecht 3625AC · Netherlands