Copy
Galerie Wijdemeren nieuwsbrief
Juni 2019
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
                                                          Nieuwsbrief, juni 2019
 


Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren -
Juni 2019Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze exposities, nieuwe aanwinsten, speciale activiteiten, kunstbeurzen en ander kunstgerelateerd nieuws.

Voor specifieke vragen m.b.t. restauratie, taxatie, inlijsten en aan- of verkopen van kunst, antiek en zilver, kunt u ons mailen of bellen.

Hartelijke groet, Gijs en Jeanette Looman - Schipper.


Openingstijden Galerie Wijdemeren

Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen google map
Iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.

Maak gerust een afspraak.

LET OP: in juni zijn wij enkel op afspraak geopend.

Lees over onze GRATIS taxatiedagen

Kunstronde Vecht & Plassen 2019
- een groot succes!

 


Ook dit jaar hebben wij weer meegedaan met de leukste kunstroute van Nederland.

Tijdens de Kunstronde Vecht & Plassen, die plaatsvond op 18 en 19 mei, openden wij onze deuren voor een speciale expositie en gezelligheid. Er werd genoten van een hapje en een drankje tijdens het bekijken van een diverse collectie kunst uit de 19e, 20ste en 21ste eeuw. De zon scheen, er was live muziek aanwezig en kunstenares Maja Boot werkte op onze binnenplaats aan haar schilderijen.

We hebben vele bezoekers mogen ontvangen en kijken terug op een geslaagd weekend!     A.J. Zwart, Plasgezicht bij NieuwkoopHuidige expositie:

Holland Waterland


Te zien tot en met eind juni 2019.

Op deze jaarlijks terugkerende tentoonstelling is het beste uit onze collectie te zien dat met water te maken heeft. Woeste 19e eeuwse zeegezichten, impressionistische strandgezichten en natuurlijk volop werken waarop de Loosdrechtse Plassen zijn afgebeeld. De Plassen die u bij ons ook in het echt kunt bewonderen, en die in juni volstromen met zeilbootjes en sloepjes. De expositie Holland Waterland is zeer de moeite waard om te bezoeken, zeker nu er nieuwe werken aan de expositie zijn toegevoegd!

Kom genieten van deze heerlijke zomerse tentoonstelling en ga op in dromerige zeegezichten en verre horizons.


 
Jan van Tongeren, Stilleven met geborduurde lap


Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren


Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren, Breukeleveen 


Onze collectie breidt zich dagelijks uit. Wekelijks tonen wij de mooiste en meest bijzondere nieuwe aanwinsten online, dus zorg dat u regelmatig op onze website kijkt om op de hoogte te blijven van onze collectie en inspiratie op te doen voor uw persoonlijke verzameling. Deze week in het bijzonder nieuw binnengekomen: 
- Jan van Tongeren
Jits Bakker
 
  Jan Rijlaarsdam, C. van der Windt, Marie H. Mackenzie, C. Noltee, Pieter Verstappen, Maja Boot, Ron Meilof, Jan Hoynck van Papendrecht, Johan Meijer, Bram Tielen, Jan van Tongeren, Leo Pors, Claas Prins, Ben Viegers, B.A. van Beek, Cornelis Kimmel, Pieter Stortenbeker, Toon Kelder, Don Clarke, C.A.J. Schermer, Louis Apol, S.L. Verveer, P.P. Schiedges, J.H. Koekkoek, Wilhelm Hambüchen, Fred Arends, Niek van der Plas, Jan Bakhoven, Adrianus Eversen, Willem Weissenbruch, Jacques Zon, Mari ten Kate,
E.V.A.

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E:
 info@galeriewijdemeren.nl


Openingstijden Galerie Wijdemeren:
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
google map
Openingstijden: iedere WO, DO en VR van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.

Let op: in juni zijn wij enkel op afspraak geopend.


Lees over onze GRATIS Taxatiedagen.

 


Gratis Taxatiedagen


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van uw schilderijen? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken of restaureren? Kom gerust eens langs op onze gratis taxatiedagen.


Naast taxaties van schilderijen, bent u ook welkom voor waardebepalingen van zilver, antiek, brons en andere inboedel- en kunstvoorwerpen.


Op onze locatie 'Angstelkade' in Nieuwersluis,
Angstelkade 2a, gebouw Stock&Co,
 

Iedere zaterdag van 10:00 tot 15:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.


In onze Galerie in Breukeleveen Herenweg 71-73:
Iedere vrijdag van 11:00 tot 17:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.

Let op! De volgende taxatiedagen komen te vervallen:
Vrijdag 7 juni
Vrijdag 14 juni
Vrijdag 21 juni


Taxaties op afspraak buiten de bovengenoemde tijden of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust!

 Aankondiging expositie:

'In het licht van de zomer'


Te zien in juli en augustus 2019.

Aankomende zomer neemt Galerie Wijdemeren u mee op reis door het heden en het verleden, waarbij we kunstenaars ontmoeten die allen een geheel eigen licht werpen op hoe wij onze zomers beleven.

Met Niek van der Plas reizen we Europa door en bezoeken we verschillende steden, waaronder het bruisende Venetië. Samen met Henry Saint-Clair flaneren we over de Franse boulevards. In Nederland doen we diverse havens aan met Frits Goosen en genieten we met vele andere kunstenaars van de grote verscheidenheid aan natuur en recreatie die ons land te bieden heeft. Maar ook aan onze eigen Loosdrechtse plassen is genoeg te beleven: daar komen we onder andere Dirk Smorenberg weer tegen. 

Kom genieten van de zomerse expositie, onze prachtige locatie aan het water en een heerlijk kopje koffie of thee, u bent van harte welkom!  
 

Private Sales & Dining

Een High Tea, Lunch of Diner tussen de kunst en op een prachtige locatie? Dat kan bij ons! Wij kunnen voor u en uw privé gezelschap een exclusief diner op maat organiseren, in een inspirerende ambiance.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 

 
Aan de Angstelkade
 Op onze vestiging Angstelkade in Nieuwersluis bent u iedere dinsdag en zaterdag van harte welkom, tussen 10-15 uur. Deze loods aan het pittoreske riviertje de Angstel in Nieuwersluis is een ware schatkamer van Curiosa, Brocante, Antiek en Zilver. De koffie staat klaar!

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waarvan zowel Galerie Wijdemeren als Stock & Co deel uit maken. Op de Angstelkade is ons restauratie- en lijstenatelier gehuisvestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.
 


Vestiging Angstelkade
Angstelkade 2A, gebouw Stock & Co
3631 NA te Nieuwersluis
Bedrijventerrein Angstelkade

Vaste Openingstijden:
Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 15 uur,
Buiten deze tijden ook op afspraak geopend.

Contact:
Gijs Looman,
T: 06-53222156,
E: info@stockenco.nl

Jeanette Schipper,
T: 06-41277246.
E: info@galeriewijdemeren.nl

Galerie & Kunstkamer Wijdemeren is goed bereikbaar met de auto of de fiets.
Meer informatie vindt u op de website: stockenco.com
 
Copyright © 2019 Kunstkamer Wijdemeren, Alle rechten voorbehouden.

Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Galerie Wijdemeren · Herenweg 73 · Breukeleveen, Utrecht 3625AC · Netherlands