Copy
Galerie Wijdemeren nieuwsbrief
Februari 2020
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
                                                 Nieuwsbrief,  februari 2020
 

Nieuwsbrief Galerie Wijdemeren -
Februari 2020Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van onze exposities, nieuwe aanwinsten, speciale activiteiten en ander kunstgerelateerd nieuws.

Voor specifieke vragen met betrekking tot restauratie, taxatie, inlijsten en aan- of verkopen van kunst, antiek en zilver, kunt u ons mailen of bellen.

Hartelijke groet, Gijs en Jeanette Looman - Schipper.Openingstijden Galerie Wijdemeren
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen google map
Iedere woensdag, donderdag en vrijdag van 11 - 17 uur.
Andere dagen op afspraak.

Maak gerust een afspraak.


Bereikbaarheid Galerie Wijdemeren
Tot en met april 2020 is de Oud-Loosdrechtsedijk afgesloten.
Raadpleeg voor uw bezoek uw routeplanner!
Klik hier voor meer informatie.

Let op, de taxatiedagen van vrijdag 14 februari en van 17 april komen te vervallen!

Lees over onze GRATIS taxatiedagen
 


14 februari, Valentijnsdag
 

Winactie op onze Social Media:

DINER VOOR TWEE

Ter ere van Valentijnsdag doen wij onze trouwe volgers graag iets bijzonders cadeau! Wij bieden 5 koppels een heerlijk diner voor twee aan, met liefde door ons eigen team verzorgd. Het unieke aan dit diner is dat het plaatsvindt in onze prachtige expositieruimte Dinie's Kitchen. Jullie gaan samen genieten, op Valentijnsavond, van onze fantastische locatie, sfeervolle kunstwerken en een speciaal romantisch huisgemaakt diner.

Volg ons op Instagram en Facebook, tag jouw geliefde vóór woensdag 12 februari onder onze post en maak kans op deze bijzondere ervaring! De 5 winnende koppels ontvangen persoonlijk bericht.

 volg ons via
 @galeriewdm
 /GalerieWijdemeren 
 


 
Huidige expositie:

"Van Alles Wat"

nog te zien t/m eind februari

Naast nog fraaie winterse taferelen, kunt u tijdens deze expositie genieten van een bijzonder uiteenlopende selectie uit onze collectie, waaronder prachtige schilderijen van de Loosdrechtse kunstschilder Dirk Smorenberg, romantisch werk van de 19de eeuwse kunstschilder L.J. Kleijn - leerling van Andreas Schelfhout, en een oogverblindend realistisch geschilderd naaktportret gemaakt door Harmen Meurs. Ieder stuk vertelt weer zijn eigen verhaal. U kunt de expositie nog tot en met eind februari bezoeken, iedere woensdag t/m vrijdag van 11.00-17.00 uur. De koffie staat klaar!


Galerie Wijdemeren heeft vanaf 14 februari
 
Een Nieuwe Website!
 
We zijn er al even mee bezig, maar nu gaat het dan gebeuren: onze nieuwe website gaat live! We hebben ervoor gekozen om de lancering op Valentijnsdag te laten plaatsvinden, het is namelijk ons cadeautje aan onze geliefde klanten (en ook een beetje aan onszelf!). Het nieuwe jasje dat onze website aan heeft gekregen is minimalistisch, waarbij we ons hebben gericht op de gemakkelijke vindbaarheid en mooie presentatie van de kunstwerken die wij aanbieden.

Geen zorgen, ook met ons nieuwe jasje aan blijven wij gewoon onszelf. Met onze kunst in huiselijke sfeer, onze gratis taxatiedagen en alle diensten die we aanbieden zoals inlijsten, restauraties en in- en verkoop van boedelgoed, antiek en zilver. Alles blijft te vinden op ons vertrouwde webadres: www.galeriewijdemeren.nl
 
Neem vanaf 14 februari vooral een kijkje op de nieuwe website en geniet van al het moois dat daar te zien is! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze galerie om onze collectie in het echt te bewonderen.
Wij zijn geopend iedere woensdag, donderdag en vrijdag van 11.00-17.00 uur, en volgens afspraak. 
 

 

Nieuwe aanwinsten bij Galerie Wijdemeren


Onze collectie breidt zich dagelijks uit. Wekelijks tonen wij de mooiste en meest bijzondere nieuwe aanwinsten online, dus zorg dat u regelmatig op onze website kijkt om op de hoogte te blijven en inspiratie op te doen voor uw persoonlijke verzameling. Deze week in het bijzonder nieuw binnengekomen: 
Ron Meilof
C. Balwé
 

C. Balwé, Bloemstilleven

Bekijk onze website voor meer nieuwe aanwinsten van
Ron Meilof, C. Balwé, Harmen Meurs, Kees Maks, L.J. Kleijn, Charles Leickert, M.H. Mackenzie, Annelies Jonkhart, Jan Zoetelief Tromp, Dirk Filarsky, Sascha Borgen Lindhardt, Dirk Smorenberg, Ruud van der Neut, Yasmin Hargreaves, Hendrik J. Valk, Cornelis Raaphorst, W.C. Nakken, G.J. Delfgaauw, Jan Rijlaarsdam, Marius de Jongere, W.G.F. Jansen, Henk Dekker, Leo Pors, Claas Prins, W.A. Knip, Chris ten Bruggen Kate, Arnold Pieterse, Marjolein Dijkhuis, E.V.A.

Mocht u een schilderij of ander kunstwerk graag bij u thuis op locatie willen bezichtigen, om te weten of het past bij u en/of uw interieur, dan zijn daar uiteraard ook volop mogelijkheden voor.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

T: 06-41277246 / 06-53222156
E:
 info@galeriewijdemeren.nl


Openingstijden Galerie Wijdemeren:
Herenweg 71-73, 3625 AC Breukeleveen 
google map
Openingstijden: iedere woensdag t/m vrijdag van 11 - 17 uur.
Andere dagen volgens afspraak.


Let op, de taxatiedagen van vrijdag 14 februari en van 17 april komen te vervallen!

Lees over onze GRATIS Taxatiedagen.
 

 


Gratis Taxatiedagen


Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de waarde is van uw schilderijen? Of wat het zou kosten als u een schilderij laat schoonmaken of restaureren? Kom gerust eens langs op onze gratis taxatiedagen.


Naast taxaties van schilderijen, bent u ook welkom voor waardebepalingen van zilver, antiek, brons en andere inboedel- en kunstvoorwerpen.


Op onze locatie 'Angstelkade' in Nieuwersluis,
Angstelkade 2a, gebouw Stock&Co,
 

Iedere zaterdag van 10:00 tot 15:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.


In onze Galerie in Breukeleveen Herenweg 71-73:
Iedere vrijdag van 11:00 tot 17:00,
Gratis taxaties van kunst & antiek.

Let op, de taxatiedagen van vrijdag 14 februari en van 17 april komen te vervallen!

Taxaties op afspraak buiten de bovengenoemde tijden of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden. Bel of mail ons gerust!

Private Sales & Dining

Een High Tea, Lunch of Diner tussen de kunst en op een prachtige locatie? Dat kan bij ons! Wij kunnen voor u en uw privé gezelschap een exclusief diner op maat organiseren, in een inspirerende ambiance.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 

 
Aan de Angstelkade
 


Op onze vestiging Angstelkade in Nieuwersluis bent u iedere dinsdag en zaterdag van harte welkom, tussen 10-15 uur. Deze loods aan het pittoreske riviertje de Angstel in Nieuwersluis is een ware schatkamer van Curiosa, Brocante, Antiek en Zilver. De koffie staat klaar!

Kunstkamer Wijdemeren is een bemiddelings- en adviesbureau voor kunst, antiek en zilver, waarvan zowel Galerie Wijdemeren als Stock & Co deel uit maken. Op de Angstelkade is ons restauratie- en lijstenatelier gehuisvestigd, evenals de afdeling antiek, zilver & curiosa en het in antieke meubelen, boedelgoederen en woningontruiming gespecialiseerde Stock & Co.
 


Vestiging Angstelkade
Angstelkade 2A, gebouw Stock & Co
3631 NA te Nieuwersluis
Bedrijventerrein Angstelkade

Vaste Openingstijden:
Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 15 uur,
Buiten deze tijden ook op afspraak geopend.

Contact:
Gijs Looman,
T: 06-53222156,
E: info@stockenco.nl

Jeanette Schipper,
T: 06-41277246.
E: info@galeriewijdemeren.nl

Galerie & Kunstkamer Wijdemeren is goed bereikbaar met de auto of de fiets.
Meer informatie vindt u op de website: stockenco.com
 
Copyright © 2020 Kunstkamer Wijdemeren, Alle rechten voorbehouden.

Afmelden nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Galerie Wijdemeren · Herenweg 73 · Breukeleveen, Utrecht 3625AC · Netherlands