Copy
Dicken Info 12/2016
Näyttääkö sähköposti oudolta?
Lue sitä selaimessa tästä:

View this email in your browser
Jan Hellman      

Puheenjohtajan palsta

Ryhmien toiminta on käynnistynyt

Vuosikokous, joka pidettiin 24.11, vahvisti toimintasuunnitelman, johon sisältyi ehdotus järjestää toimintamme ryhmiin. Päätöksen toimeenpano on alkanut. Ryhmien miehitys on alkanut hyvin ja useat ryhmät ovat jo aloittaneet toimintansa.
 
On ilahduttavaa nähdä, että useat henkilöt, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana seuran yhteisissä toimielimissä ovat osittaneet kiinnostusta osallistua ryhmien toimintaan. Erityisen ilahduttavaa on myös, että saimme ensimmäisen juniorin mukaan info-ryhmään. Haluan rohkaista sekä vanhempia että nuorempia pelaajia tulemaan mukaan ryhmiin.
 
Ryhmät perustuvat ajatukselle tarjota ihmisille mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa asioihin jotka kiinnostavat juuri heitä sellaisella aikapanostuksella joka sopii juuri heille. Ryhmässä mukana oleminen ei saa tuntua taakalta, vaan sen on oltava palkitsevaa. Tavoitteena on, että ryhmät ovat epäbyrokraattisia ja toimivat mahdollisimman kevyesti. Tärkeintä on, että saamme vietyä asioita eteenpäin - riippumatta siitä, onko ryhmällä säännöllisiä tapaamisia vai hoidetaanko kanssakäyminen whatsappin kautta.
 
Jos olet kiinnostunut olemaan mukana jossain ryhmässä, ota yhteyttä ryhmän puheenjohtajaan.
 
Lopuksi haluan onnitella naisten joukkuetta Suomen Cupin voitosta ja toivottaa kaikille Hyvää Joulua!
 
Janne

 

Muistathan nämä?


Midvinterjuhla

Midvinterjuhla on Dickenin jo perinteeksi muodostunut juhla kaikille pelaajille (18+), vanhemmille, joukkueen-aktiivisille, valmentajille ja muille kiinnostuneille. Midvinterjuhla on nyt takaisin juurillaan ja pidetään taas 2017 Poliisien kesämajalla Lauttasaaressa 28. tammikuuta. Ovet avataan jo kello 17:00, ja illallinen alkaa noin kello 18:00.
Island Boys vastaa juhilsta.

Vuoden 2017 Midvinterjuhlan ilmoittautuminen on avattu. Näitä juhlia ei kannata jättää väliin, joten varmista, että mahdut mukaan ja ilmoittaudu samantien tästä.

Uutiset osoitteessa Dicken.fi


Anton Rémy 600 maalia


Dicken ja BK-46 jälleen pistejakoon


Dicken pysyi mukana ensimmäisen jakson, Cocks cupin finaaliin

Ajankohtaista seurassa

Me olemme Dicken

”Me olemme Dicken” -infopaketti on vihdoin valmis.  Infopakettiin olemme keränneet tietoa seuran strategiasta ja arvoista, toiminnastamme, kanavistamme. Dickenin vuosikalenteri on myös mukana  infopaketissa ja sieltä löytyy myös kirjattuna mitä tarkoittaa olla Dicken pelaaja, vanhempi, valmentaja tai kuulua joukkueen johtoon.

Infopaketti on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille kuvaamaan seuran toimintaa.  Infopakettia voi hyvin jakaa uusille pelaajille ja heidän vanhemmilleen tai kouluille, kun haluatte kertoa seurasta ja meidän toiminnasta.  Tietopaketista löytyy myös kuvaus siitä, mitä pelaajan kuuluu osata/harjoitella eri ikäisenä (Dickenin opetussuunnitelma) ja miten kukin voi kehittyä seuran toiminnassa, riippumatta missä roolissa itse on aktiivinen (Dicken urapolku). Suosittelemme tutustumista Dickenin vuosikelloon, siitä on helppo nähdä mitä milloinkin tapahtuu kauden aikana.

Tutustu lähemmin "Me olemme Dicken" ruotsinkieliseen versioon tästä (suomenkielinen versio on tulossa).

Dickenin organisaatio

Vuosikokous hyväksyi oheisen kuvan mukaisen organisaatiorakenteen. Organisaation toimeenpano toteutetaan vaiheittain. Aloitamme ryhmien muodostamisen ja uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin. Ryhmien odotetaan olevan täysin miehitettyjä ja toiminnassa muutaman kuukauden sisällä. Uuden toiminnanjohtajan odotamme aloittavan keväällä.
 
Hallituksen jäsenet ja ryhmien puheenjohtajat on esitelty Dicken Infon ruotsinkielisessä versiossa.

 

Kerää joukkueellesi Stadium bonuksia

Kaikki Dickenin joukkueilla on mahdollisuus kerätä Stadium bonuksia ja moni joukkue saa vuosittain yli 500 euroa bonuksina.

Kuka tahansa (pelaaja, vahempi, isoäiti, serkku, naapuri,…) joka ostaa Stadiumilta voi ohjata bonuksia jopa neljälle Dickenin joukkueelle vuorollaan. Kysy tästä seuraavan kerran kun käyt Stadiumilla tai rekisteröidy tässä.

Joukkue-esittelyt

Tytöt 02

Tänä kautena joukkueessamme pelaa 17 tyttöä, joista kaksi ovat -03 syntyneitä.  Keväästä 2016 asti joukkueen päävalmentaja on toiminut Kim Davidson (miesten joukkueen maalivahti)  apunaan Niklas Bärlund. Niklas on seurannut joukkuetta minitytöistä asti. Apuvalmentajana toimii Ismo Väyrynen.

Joukkueemme vahvin valtti on joukkuehenkemme. Tytöt viihtyvät ja heillä on hauska yhdessä. Todistuksena tästä voi pitää sitä, että kesän aikana 3 tyttöä siirtyi joukkueeseen toisesta seurasta.

Tämän kauden tavoitteena on pelata FinalFour'issa. Viime kautena jäimme nuolemaan näppejämme kun viimeisessä ottelussa vastustajat pelasivat ristiin ja menetimme paikkamme loppupeleissä yhdellä pisteellä. Toinen yhtä tärkeä tavoite on tyttöjen kehitys käsipallopelaajina.
Päävalmentajamme on tuonut uuden modernin käsipallovalmentamiskulttuurin joukkueeseen, ja tyttöjä kannustetaan tekemään omia päätöksiä kentällä.

Tulevaa leiriä Kroatiassa odotetaan innolla.

Haastattelussa kapteeni Olivia Neumayer:

1. Kerro joukkueestasi. Mitkä ovat vahvuutenne ja mitä teidän pitäisi parantaa?
 - Joukkueemme paras vahvuus on meidän joukkuehenki. Meillä on hyvä puolustus ja maalivahtipeli, mutta meidän pitäisi parantaa meidän hyökkäyksiä.

2.  Mitkä kaksi joukkuetta ovat teidän pahimmat vastustajat ja miksi?
 - Atlas ja Siuntio. Atlas koska heillä on nopea hyökkäyspeli ja kova puolustus. Sjuntiossa on kaksi tosi hyvää pakkia ja erittäin hyvä maalivahti.

3.  Paras käsipallomuistosi?

- Paras käsipallomuisto on se, kun tapasin  Ljubomir Vranjes Helsinki Handball Camp'issa.

 
 

Pojat 02

Dickenin C-pojat ovat pieni joukkue jossa on vahva yhteishenki ja korkea harjoittelumoraali. Joukkue käyttäytyy hyvin niin kentällä kuin kentän laidalla. Joukkueeseen kuuluu 12 pelaaja, joista yksi on maalivahti sekä 03-syntynyt joka osallistuu tarvittaessa otteluihin ja harjoitteluihin.

Joukkue on muuten sama kuin viime vuonna, lukuun ottamatta William Lindholmia, joka lopetti käsipallon.

C-poikien 02:s sarja oli erittäin tasainen viime vuonna, ja hävisimme vain yhdellä maalilla kolmea Final Fourissa pelannutta joukkuetta vastaan.  Joukkue päätyi sarjassa viidenneksi häviten vain pisteellä perussarjan neljännelle, eikä pääsyt mukaan Final Fouriin.  Ottaen huomioon, että keskinäinen maaliero kahden Final Fourissa pelanneen joukkueen osalta oli  02-pojille +10 ja +19, sijoitus oli pettymys.

Vuoden sarja jatkaa samaa rataa tasaisilla otteluilla ja näyttää siltä, että kuusi joukkuetta kilpailevat paikasta Final Fourissa. BK-46 ja GrIFK ovat ehkä muita hiukan parempia, mutta muuten sarja on erittäin tasainen. Joukkueen tavoitteena on tietenkin Final Four 2017. 

Anton Usvalahti valmensi joukkuetta viime syksynä ja keväällä Björn Broman jatkoi päävalmentajana. Suunnitelmassa oli, että Björn jatkaisi joukkueen kanssa myös syksyllä, mutta Robert Knuts toimii toistaiseksi joukkueen päävalmentajana. Björn on kuitenkin edelleen mukana kuvioissa.

Valmennuksessa tämä vuosi on merkinnyt useampia muutoksia. Pojat harjoittelevat kaksi kertaa viikossa B-poikien kanssa ja näiden treenien vauhti on aivan eri mihin pojat olivat tottuneet. Osa pojista osallistuvat myös käsipalloliiton leiritoimintaan Kisakalliossa.

Vuoden päätavoite on varmistaa, että joukkue kehittyy niin harjoittelun kun pelaamisen osalta. Tärkeätä on myös, että pelaajilla on hauskaa yhdessä. Haluamme myös varmista, että niin fysiikkatreeneistä ja lihashuollosta tulee pojille tapa. Pelien osalta yritämme kehittää poikien pelillistä silmää.  Puolustuksessa harjoittelemme 3-2-1, 5-1, 6-0 ja hyökkäyksessä sekä nopeita hyökkäyksiä, että heittoja.  

Vuoden sarjassa on 9 joukkuetta ja kaikki joukkueet kohtaavat kolme kertaa.  Edessä on monta sarjaottelua ja tänä vuonna osallistummekin vain pariin turnaukseen. Aloitimme kauden Turussa Beach Handis turnauksessa ja keväällä osallistumme Siuntio Cupiin. Kroatiaan leiri kesäkuussa on kauden kohokohta.

Tulevat tapahtumat

Tulevat pelit 

Tulevat tapahtumat

Kenen paita on jäädytetty Pirkkolan seinään?

Thomas "Tumppi" Lindahl

Joulukuun Dicken infoon olemme haastatelleet Thomas, Tumppi, Lindahlia. Tumppi ei ainoastaan ole pelaaja, jonka paitaa on jäädytetty Pirkkolan seinään, vaan myös tärkeä avainhenkilö meidän suuressa ”Dicken perheessä”.

Tumpin ura alkoi yhdeksän vuotiaana, ja silloin tietysti Dickenissä. Tämä oli vuonna 1972, ja hän jatkoi käsipallopelaamisen 20 vuotta aina vuoteen 1992. Haastattelussa Tumppi kertoo että ”Lopetin ennen Dickenin ensimmäistä mestaruutta, mikä ehkä selittää voiton”. Tästä monet varmaan ovat eri meiltä.

Uransa aikana Tumppi on aina ollut Dickeniläinen, ja hän on myös edustanut Suomea. Tumppi on osallistunut jopa 104:n maajoukkuepeliin ja 18 poika- ja nuorisomaajoukkuepeliin.  Vaikka Tumpin pelaajaura loppui vuonna 1992 hän on pysynyt seurassa aktiivisena.  Hän istuu nyt työnsä ohella Dickenin hallituksessa, ja hänen tehtäviin kuuluu eliittitoiminta ja Dicken Network.

Parasta käsipallossa on Tumpin mielestä joukkuehenki, seurahenki ja käsipallo lajina. Käsipallo on hänen mielestään kehittynyt vuosien myötä. Tumpin parhaimpiin muistoihin kuuluu kaikki ulkomaanmatkat, mihin hän on osallistunut sekä pelaajana että valmentajana. Tumpin suosikki käsipallopelaaja on Maria Lindahl.  

Tumppi näkee seurassamme positiivisen kehityksen, kun monet taas ovat tietoisia siitä, miten tärkeätä on osallistua vapaaehtoistyöhön kehittääkseen seuran toimintaa.  Hänen mielestä olemme seurassamme onnistuneet luomaan yhteishengen, jonka kautta olemme rakentaneet paremman laadun toimintaamme.

Seura kiittää Tumppia kaikista vuosista!

 
Dicken
Dicken
Dicken
Dicken
DickenNSM
DickenNSM
DickenMSM
DickenMSM
DickenNSM
DickenNSM
Dickenhandball
Dickenhandball
Dicken.fi
Dicken.fi
Dickenhandball
Dickenhandball
Our mailing address is:
Drumsö Idrottskamrater Dicken rf.
Smedjeviksvägen 9 C 66
Helsinki 00200
Finland

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp