Copy
Dicken Info 03/2016

View this email in your browser
Jan Hellman      

Puheenjohtajan palsta

 

Ensi kausi suunnitellaan parhaillaan

Seurassamme tehdään vuoden aikana kahdesti päätöksiä koskien tulevaisuuttamme. Toinen on syksyllä vuosikokouksessa jossa päätetään mm. toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Toinen on seuran kehityspäivä keväällä jolloin vahvistetaan tulevan kauden toiminnan suuntaviivat. Kehityspäivä järjestetään tänä keväänä 7. huhtikuuta. Kaikki seura-aktiivit ovat tervetulleita osallistumaan.
  
On tärkeä että jokainen joukkue on vähintään yhden henkilön myötä edustettuna. 

Joukkueenjohtajilla ja valmentajilla on helmikuussa ollut mahdollisuus vastata seuran kyselyyn joukkueen tilasta. Tulokset esitellään kokouksessa ja toimii suunnittelutyökaluna. Lisäksi keskustellaan tulevan kauden muutosehdotuksista , mm. Nimenhuudon korvaamista myClubilla sekä syksyllä järjestettävästä koko seuran kick-off leiristä joka korvaa joukkueiden Solvalla-leirit ja seuran Röd&Blå-leirin. 

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Janne

Ajankohtaista seurassa

Kesäleirit täyttyvät


Dickenin kesäleirien ilmoittautumiset ovat täydessä vauhdissa. Sportcamp I (v. 23) on jo täyteen varattu, mutta Sportcamp II (v. 24) ja Helsinki Handball Campille (ma - to, v. 23) on vielä tilaa. Varmista lapsellesi paikka leirille ja ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti. 
   Sportcamp on tarkoitettu Mini- ja F-junioreile, eli -08, -07 ja -06 syntyneille tytöille ja pojille. Helsinki Handball Campin ikäluokat ovat 05-02 ja tämä leirin teemana on "Vinkkejä ja niksejä edustusjoukkueiden pelaajien kanssa". Tule mukaan HHC:lle ja opi Annika Näräkän skruiba tai Benny Bromanilta miten heittää 100% teholla.  Ilmoittaudu tästä
   Kysymyksiä leireistä voi lähettää osoitteeseen alexandra.tallqvist@dicken.fi.
   

Dicken.fi uutiset


Elämä on laiffii ja playoffsit on pelaajien parasta aikaa!

Keskiviikkona runkosarjan päätös, Dicken – ÅIFK

Dicken Akademi – Dicken Oldies 2.3.2016

 

Terveisiä valmentajakomitealta

Dickenin valmentajakomitea ohjaa seuran käsipallollista toimintaa, on vastuussa valmentajarekrytoinneista sekä järjestää ja tiedottaa valmentajakoulutuksista. Komitean jäsenet ovat puheenjohtaja Björn Monnberg, John Hollfast, Anton Usvalahti, Anna Airava sekä Johanna Gunnlaugsdottir. Tällä kaudella on komitealla ollut 7-8 kokousta ja mm. suunnitellut Solvallan kausileirit, järjestänyt Start-Up koulutuksen Dickenin valmentajille sekä käsitellyt valmentaja- ja pelillisiä asioita. Komitea suunnittelee parhaillaan vielä tänä keväänä toteutettavia maalivahtiharjoituksia, sekä valmistelee tulevaa kautta. 
   
Koulutetut valmentajat ovat hyvän käsipallotoiminnan perusta ja valmentajakomitea haluaa siksi muistuttaa käsipalloliiton syksyllä järjestettävästä TS1-koulutuksesta. Suosittelemme kolutusta lämmöllä. Koulutuksen päivämäärät ovat 2.-4.9.2016, 14.-16.10.2016 ja 27.-29.1.2017. Ilmoita kiinnostuksestasi Johanna Gunnlaugsdottirille (johann@dicken.fi). Lisätietoa koulutuksesta löytyy liiton sivuilta osoitteessa finnhandball.net.  

Pelaajahaastattelut

Tällä kerralla on 02-syntyneiden vuoro. Olemme haastatelleet Leonora "Lille" Åströmiä T02-joukkueesta sekä William Lindholmia P02-joukkueesta..


Leonora "Lille" Åström - T02

Milloin aloitit käsipallon?

- Ala-asteen ensimmäisellä luokalla, eli 7-vuotiaana. 

Miksi aloitit? Mistä kuulit käsipallosta? 

- Moni luokkakaverini oli aloittanut. 

Mistä kuulit Dickenistä?

- Isoveljeni Basse oli pelannut seurassa jo jonkin aikaa. 

Mikä on käsipallossa hauskinta?

- Otteluiden pelaaminen.

Mikä on tylsintä?

- Juoksulenkit ennen harjoituksia.

Onko sinulla käsipalloesikuvaa?

- Ei oikeastaan, mutta tykkään eniten Annasta naisten joukkueessa!William Lindholm - P02


Milloin aloitit käsipallon?

- 8 vuotta sitten.

Miksi aloitit? Mistä kuulit käsipallosta? 

- Kaverini Joar Söderholm oli myös aloittanut pelaamisen.

Mistä kuulit Dickenistä?

- En ollut kuullut Dickenistä ennen kuin aloitin seurassa.

Mikä on käsipallossa hauskinta?

- Että saa pelata paljon ja saa hyvän kunnon.

Mikä on tylsintä?

- Kunpitää tehdä vaikeita fysiikkaharjoituksia. 

Onko sinulla käsipalloesikuvaa?

- Ei ole.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Pudotuspelit alkavat!

Sekä naiset että miehet aloittavat pudotuspelinsä tällä viikolla!

NSM VÄLIERÄ 1 TO 17.3. KLO 19:15

Dickenin naisten ensimmäinen välierä pelataan torstaina 17.3. klo 19:15 Spartaa vastaan. Välierät pelataan muodossa paras seitsemästä, joten Dickenin on voitettava Sparta neljästi edetäkseen loppuotteluihin. Välierien koko ohjelma löytyy tämän infokirjeen alussa olevasta kuvasta.  

Välierän sarjan kaikki otetelut pelataan Pirkkolassa, sillä se on myös Spartan kotikenttä. Naiset toivovat isoa ja äänekästä yleisöä, jotta Sparta kaikissa otteluissa saisi tuntea itsensä vierasjoukkueelta, samalla kuin Dicken saisi joka ottelussa nauttia kotiottelun tunnelmasta. 
 

MSM PUOLIVÄLIERÄ 1 LA 19.3. KLO 16:15

Miesten puolivälierät alkavat lauantaina 19.3. ja vastustajana on todennäköisesti BK-46.. Tämä varmistuu miesten runkosarjan viimeisen kierroksen jälkeen keskiviikkoiltana 16.3. Sarja pelataan muodossa paras viidestä, eli edetäkseen välieriin tulee voittaa kolme ottelua. Muut ottelut pelataan vieraissa 21.3., kotona 23.3. ja tarvittaessa vieraissa 28.3. ja kotona 30.3. Myös miehet toivovat äänekästä kannustusjoukkoa katsomoon! 
 

DICKENIN KEHITYSPÄIVÄ 7.4.

Dickenin kehityspäivä järjestetään keskiviikkona 7.4. klo 18:00 - 20:00 Drumsö lågstadieskolassa. Merkitse päivämäärä kalenteriin. Kutsu lisätietoineen lähetetään lähiaikoina.   
 

EM-KARSINTA SUOMI – LUXEMBURG LA 9.4.

Miesten maajoukkue pelaa playoff-ottelut pääsystä varsinaisiin karsintoihin Kroatiassa 2018 pelattaviin EM-kisoihin. Tässä otteluparissa, joka ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella, kohtaa Suomi Luxemburgin joka esikarsinnoissa voitti oman lohkonsa. Lohkon muut maat olivat Viro ja Georgia. Ensimmäinen ottelu pelataan Luxemburgissa torstaina 7.4. Ottelupari päätetään Suomen kotiottelulla lauantaina 9.4. klo 16:00 Karjaalla.  

Kyseessä on Kaj Kekin maajoukkueelle kaksi äärimmäisen tärkeää ottelua. Suomi voitti Puolan vuoden 2016 EM-kisojen karsinnoissa esikarsintojen lohkonsa ja eteni tähän samaan pudotuspelivaiheeseen. Silloin Suomi voitti ennakkosuosikin Romanian ja eteni varsinaisiin karsintoihin jossa vastaan asettui Itävallan, joka Suomen tavoin karsiutui kisoista, lisäksi lopputurnauksen tulevat finaalijoukkueet Saksa ja Espanja. Puolassa tammikuussa Saksa eteni EM-kultaan asti ja Espanja sai EM-hopeaa.

Mikäli Suomi nyt kaataa Luxemburgin saa joukkue taas mitata tasonsa isoja käsipallomaita vastaan varsinaisissa EM-karsinnoissa. Mikäli puolestaan Luxemburg voittaa, loppuu Suomen karsinnat siihen ja lisäksi joutuu Suomi aloittamaan seuraavat karsinnat Euroopan heikoimpien käsipallomaiden kanssa esikarsinnoissa. Maajoukkue tarvitsee siis kaiken mahdollisen tuen Karjaan ottelussa 9.4. Tule mukaan kannustamaan!     
Dicken
Dicken
Dicken
Dicken
DickenNSM
DickenNSM
DickenMSM
DickenMSM
DickenNSM
DickenNSM
Dickenhandball
Dickenhandball
Dicken.fi
Dicken.fi
Our mailing address is:
Drumsö Idrottskamrater Dicken rf.
Smedjeviksvägen 9 C 66
Helsinki 00200
Finland

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp