Copy
Nieuwsbrief niet leesbaar? Klik hier voor de webversie.

Nieuwsbrief Uitvaartservice Peter de Haan

November 2019


Uitvaarthuis Peter de Haan in Amsterdam
We willen iedereen graag bedanken voor de belangstelling bij het 10-jarig bestaan van Uitvaartservice de Haan. We hebben jullie graag ontvangen als gast in Uitvaarthuis de Haan en zijn enorm verwend.


Even voorstellen
We zijn blij dat per oktober Dennis Dettmer en Yvonne Prevoo zijn toegevoegd aan team De Haan. Beiden werken 32 uur per week. Ze zijn heel ervaren overledeneverzorgers en werken er momenteel hard aan om zich alles zo snel mogelijk eigen te maken. Graag stellen ze zich persoonlijk aan jullie voor als de situatie zich daarvoor leent. We zijn ook trots dat oproepkrachten Dick Stolp en Johan van Voorst, als ervaren staatsiechauffeurs, beschikbaar zijn om rouwvervoer te rijden. Ook zij schudden u graag bij gelegenheid de hand.
 
Aanvraag diensten
Om te zorgen dat dienst(en)aanvragen ons zo helder en compleet mogelijk bereiken, hebben we op onze website een vast sjabloon dienstenaanvraag geplaatst. Deze is te vinden onder ‘Contact’ (of klik hier). Het zou heel prettig zijn als deze als vaste aanvraaglijst wordt gebruikt, voor alle vervolgopdrachten. Een kopie van de aanvraag komt ook als cc in je eigen mailbox, wat weer handig is als toevoeging aan je eigen dossier. We denken dat de lijst je ook kan helpen als controlelijst, wanneer je de aanvraag hebt verstuurd. Voor ons is dit een prima manier om tijdig te kunnen anticiperen op (aan)vragen en wensen. Uiteraard blijft het sowieso belangrijk om aanvragen uiterlijk 24 uur voor de uitvaart te versturen. Mochten hierover vragen zijn, laat het ons weten.

Kleren maken de man/vrouw
Per oktober hebben we iedereen in hetzelfde spreekwoordelijke jasje gestoken: donkergrijs 3-delig met wit en een De Haan-rode das/sjaal. Zo zijn we iets meer herkenbaar. Wanneer iets ‘meer casual’ beter past in de (familie)situatie, geef dat dan aan bij de melding. Dan kan de das of sjaal af en/of het colbert uit. De staatsie-chauffeurs blijven natuurlijk altijd netjes met colbert aan.

Rode en blauwe staatsie
We hebben het ook gemaild, maar voor de volledigheid vertellen we het nogmaals: de rode en blauwe Cadillac-rouwwagens moesten helaas toch weg. We konden hun betrouwbaarheid niet meer garanderen. Rode en blauwe staatsie kan nog wel via ons worden ingehuurd. Dan rijden wel nieuwe modellen tegen een hoger tarief, want het zijn ‘specials’.
 
Tarieven 2020
We werken momenteel aan de vaststelling van de tarievenlijst voor 2020 en hopen deze voor 1 december te kunnen sturen.
 
De website
Ook de website houden we verder tegen het licht de komende tijd. Onder andere met nieuw fotomateriaal. Tips en wensen zijn natuurlijk altijd welkom.
 
Afuitex
Thanatopracteur Niels Schermel werkt per 1 november vanuit de verzorgingsfaciliteiten van Uitvaart24, aan de Portsmuiden 14 in Amsterdam. We wensen hem en Maike ook op deze locatie succes toe met de balsemingen. De vrijgekomen verzorgingsruimte aan de Eudorinastraat wordt door ons momenteel opnieuw ingericht, zodat wij nog beter op hygiëne en gecompliceerde(re) overledeneverzorgingen kunnen inspelen. De huur van de verzorgingsruimte bij Sterrenheuvel in Haarlem hebben wij laten vervallen.
 
Met vriendelijke groeten,
Team Uitvaartservice de Haan

 

Naar onze website
Copyright © 2019 Uitvaartservice Peter de Haan


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een klant of relatie bent van Uitvaartservice Peter de Haan.
Wijzig hier uw gegevens of schrijf u uit van de maillijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp