Copy
Bekijk deze mail in je browser

CDA Goes actief voor Present

Enthousiaste CDA-fractieleden van de gemeente Goes zetten zich op zaterdag 10 november in via Present. Drie fractieleden droegen bij aan een muziekmiddag van het Gors in De Cirkel. Vier anderen zorgden voor een dankbaar hart en een grote glimlach op het gezicht van een vader en dochtertje door het creëren van een gezellige meisjesslaapkamer.

Ruimte voor nieuw hulpvragen

Doordat er veel groepjes vrijwilligers in actie gekomen zijn, hebben we ruimte voor nieuwe hulpvragen m.u.v. tuinen. Hulpverleners, begeleiders en medewerkers van maatschappelijke organisaties kunnen voor cliënten/bewoners eenmalige praktische en sociale hulpvragen bij ons aanmelden. Dit kan via het formulier op onze website of door contact op te nemen met coördinator Maria Kraamer via projecten@presentdebevelanden.nl of tel. 06 24 32 20 37

Tieners zetten zich in voor de ander

Voor de tienergroep uit de Ontmoetingskerk in Goes was 26 oktober niet de vrijdagavond waarop ze stil zaten. De jongeren zijn na een volle schoolweek op verschillende projecten en plaatsen actief geweest, met een fantastisch resultaat. Terwijl een deel van de jongeren een gezellige avond met speurtocht en wafels bakken verzorgde voor bewoners van De Rietkraag in Heinkenszand, bezochten andere tieners met bewoners van het Gasthuis het benefietconcert van de Big Band in de Mythe. Ook is er een groep naar het AZC in Middelburg geweest om verrassingspakketje uit te delen aan kinderen en tieners. Een groepje praktisch ingestelde tieners heeft samen met een van de tienerleiders meubels in elkaar gezet voor een kinderkamer van een gehandicapt jongetje. Op de bijgevoegde foto's krijgt u een indruk van het plezier dat beleefd wordt bij het helpen van anderen. De tieners en de leiding hebben zich geweldig ingezet en daarmee hebben ze veel mensen op de Bevelanden en vluchtelingenkinderen blij gemaakt!
Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Maria Kramer (Coördinator, projecten@presentdebevelanden.nl) of Jessica Paul, bestuurslid Present De Bevelanden (info@presentdebevelanden.nl).

Meld je aan als groep

Wil jij met jouw team, afdeling, kring, familie of vriendengroep Present zijn op de Bevelanden? Ervaar hoe een paar uur van je tijd een groot verschil maakt in het leven van een ander!
Meld je aan

***
Stichting
Present De
Bevelanden wenst
u fijne feestdagen toe en
een nieuw jaar vol omzien naar
de ander! 



Projectcoördinator
Maria Kraamer
T: 06 24322037
E: projecten@presentdebevelanden.nl

Bezoekadres: Middelburgsestraat 23, 4461 EE Goes

Werkdagen: maandag en donderdag

Webversie             Uitschrijven






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Present De Bevelanden · Beukenstraat 64-82 · 4462 CA · Goes, ME 4462 CA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp