Copy
Butlletí del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Núm. 230 - Agost de 2016     
Veure el butlletí al navegador
INFORMACIÓ GENERAL CTTi
Vacances 2016
El Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, a Tarragona, romandrà tancat per vacances d'estiu del 5 al 19 d'agost. A partir del dia 22 d'agost de 2016 tornarem a estar a la vostra disposició.
Durant aquests dies, en cas d'urgència a l’àrea de Recursos Humans, podeu contactar al telèfon següent: 28201 – 608262144.

Memòria Fundació URV 2015
Us presentem la Memòria anual d'activitats del CTTi 2015. Ja podeu llegir-la en línia!
Tota l'activitat duta a terme pel Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació de la Fundació URV durant el passat 2015 la podeu trobar reflectida en aquesta publicació: versió electrònica des de l’any 2005.

Lloguer de despatxos i laboratoris amb un 50% de descompte
El CTTi disposa de 10 despatxos i 7 laboratoris equipats per acollir amb seguretat i confidencialitat, preferiblement a les empreses sorgides de la universitat.
Més informació
Lloguer d'aules i sala d'actes amb un 20% de descompte
El CTTi disposa de 2 aules multimèdia i una sala d'actes dotades amb els equips idonis per a la realització de cursos, seminaris, jornades, reunions, presentacions comercials i altres activitats col·lectives.
UNITAT DE VALORITZACIÓ DE LA URV
Programa de cupons a la internacionalització
Els cupons són ajuts que les empreses poden sol·licitar a ACCIÓ i destinar-los a posar en marxa projectes d’iniciació a l’exportació. Les empreses poden utilitzar els cupons per contractar serveis professionals d’experts en exportació, oferts per proveïdors acreditats per ACCIÓ. Termini: fins el proper 30 de novembre.
Més informació

Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental Internacionals
Aquest programa d’ajuts, cofinançat amb els fons europeus FEDER, està destinat a incentivar la realització de projectes d’R+D, duts a terme a Catalunya amb una R+D diferencial i d’alt impacte al territori i a les empreses.
Més informació

El proper 13 de setembre es farà una sessió informativa sobre la convocatòria, on les empreses que ho desitgin tindran la possibilitat de mantenir una reunió personalitzada amb tècnics d'ACCIÓ  per comentar els potencials projectes a presentar així com orientar en la seva estructuració.
Més informació

Programa NEOTEC
Els ajuts NEOTEC financen la posada en funcionament de nous projectes empresarials que requereixen l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, en els quals l'estratègia de negoci es basa en el desenvolupament de tecnologia.  Termini de presentació: fins el 12 de setembre.
Més informació
EMPRENEDORIA
Indústria del coneixement
Aquest programa pretén afavorir el desenvolupament de noves empreses de base científica, derivades de la recerca que es duu a terme a les universitats i els centres de recerca, en el marc de l’estratègia per transferir la tecnologia i el coneixement generats en l'entorn acadèmic i científic al sector empresarial.
El proper 12 de setembre al matí es celebrarà una jornada amb l’objectiu d’informar de les novetats i els criteris de la convocatòria 2016, i també aportar recomanacions i suggeriments perquè les propostes s’adeqüin als objectius del programa. Es recomana confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a cbalastegui@gencat.cat.

Tarragona Open Future_
L’Ajuntament de Tarragona en col·laboració amb Telefònica, posa en marxa la 2a convocatòria del programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future_, obert tant a persones que vulguin desenvolupar una idea com les que ja hagin creat una empresa amb una antiguitat màxima de tres anys. Aquest programa és una gran oportunitat per a posar en valor el treball col·laboratiu entre entitats públiques i privades, la innovació en l’àmbit empresarial i la suma d’esforços. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 18 de setembre.
Més informació

SPIN2016 Creant cultura emprenedora
L’esdeveniment més gran d'emprenedoria universitari iberoamericà. Una trobada oberta amb la vocació de despertar, donar suport i impulsar el talent emprenedor i enfortir la contribució de la Universitat al desenvolupament econòmic i social. Es celebrarà els propers 29 de setembre i 1 d’octubre a Santiago de Compostela.
Més informació

Programa d'emprenedoria social de "La Caixa"
La convocatòria vol contribuir a resoldre problemes socials o mediambientals creant empreses socials, rendibles i sostenibles en el temps. o donant-los suport. El programa s'adreça a emprenedors socials que tinguin un pla d'empresa, a entitats socials que vulguin obrir una primera línia de negoci i a empreses socials en fase llavor o amb una antiguitat no superior als 3 anys. Les propostes es podran presentar entre el 20 de setembre i el 25 d'octubre.
Més informació

Nou servei d'assessorament financer d'ACCIÓ
Un equip d'experts amb experiència en el sector ofereix acompanyament financer a l'empresa.
Més informació
PIME Innovadora
Ets una PIME innovadora? Demana el seu segell PIME Innovadora al Ministerio de Economía y Competitividad i gaudeix dels seus beneficis!
Més informació
Micro ajut 80% alta i posicionament empresarial en cercadors
La Institució Ferial d'Expansió Internacional ofereix una línia de recolzament del 80% per al posicionament de la vostra pàgina web en cercadors.
Més informació
Préstecs participatius ENISA per a finançar plans de negoci viables i innovadors
Coneixes les línies de finançament d'ENISA?
- Tens menys de 40 anys, una PIME de recent constitució i necessites finançament? Línia ENISA Jóvenes Emprendedores.
- Tens una PIME de recent constitució amb un avantatge competitiu clar? Línea ENISA Emprendedores.
- Tens un projecte empresarial enfocat a l'expansió i a la millora competitiva?Línea ENISA Competitividad.
- Tens una PIME que impulsa el desenvolupament i llançament de nous productes i serveis del sector TIC? Línea ENISA Agenda Digital.
AJUTS I SUBVENCIONS
Convocatòria d'ajuts FECYT
Finançament d'accions de foment de la cultura científica, tecnològica i la innovació, que es desenvolupin a través de les següents línies o projectes d'actuació:
  • Cultura científica, tecnològica i de la innovació
  • Creativitat i vocacions científiques
  • Xarxes de comunicació i divulgació de la ciència i la innovació
El termini de presentació és des del 26 de juliol al 5 octubre.
Més informació

Premis RURALAPPS 2016
La 3a edició del Premi Ruralapps, vol distingir a les empreses o persones que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional amb clara contribució a la millora del sector agrari, alimentari o rural. Aquest concurs promou la innovació tecnològica en aquest sector i el seu apropament a la ciutadania. El termini de presentació de candidatures serà fins el proper 20 de setembre.
Més informació

V Convocatòria Anual d'Ajudes a Projectes d'Acció Social
Els ajuts estaran destinats a projectes que tinguin com a principal finalitat millorar la situació del col·lectiu de persones amb discapacitat, ajudar les dones víctimes de violència de gènere, donar suport a la cooperació al desenvolupament en l'àmbit infantil, millorar les condicions de vida dels menors amb problemes de salut i afavorir la integració laboral dels joves en risc d'exclusió social. El termini de presentació de sol·licituds s'obrirà el 6 de setembre i es tancarà el 4 d'octubre.
Més informació
TECNIOspring PLUS
ACCIÓ llança el nou programa de mobilitat d’investigadors experimentats TECNIOspring PLUS. El programa ofereix ajuts a la contractació d’investigadors experimentats, tant a les empreses catalanes com als centres acreditats com a TECNIO desenvolupadors. Els contractes laborals de 2 anys, desenvoluparan projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica. La 1a convocatòria del 2016 s’obrirà el proper mes d’octubre.
Més informació

Bonificació en la cotització de la Seguretat Social del personal investigador dedicat a R+D+i
Incentius fiscals basats en deduccions en l'Impost de Societats per a la realització de projectes de recerca i desenvolupament i/o innovació tecnològica. Les bonificacions s'aplicaran a la quota empresarial de la seguretat social del personal investigador.
JORNADES
Presentació d’Eurecat a Tarragona
Eurecat, el centre tecnològic de Catalunya al servei de l’empresa, es presenta el proper 14 de setembre al teixit empresarial de les comarques de Tarragona. En aquesta jornada es coneixerà com des d'Eurecat poden donar suport en múltiples camps d'especialització i coneixement, i explicaran els serveis d'innovació específics per a empreses.
Més informació
Rendez-Vous CARNOT 2016
El Rendez-vous Carnot s’ha convertit en l’esdeveniment clau per a la subcontractació de projectes d'R+D+i a França. Si busques un soci francès pels teus projectes d'R+D+i, o vols conèixer i contactar amb centres tecnològics o ampliar la teva xarxa de contactes al país gal, aquesta fira serà sens dubte la teva.
La 9ª edició es celebrarà els propers dies 5 i 6 d’octubre a Lyon.
Més informació

Congrés Internet of Things 2016
L’esdeveniment mundial que es focalitza en l'IoT com a solució per a les empreses, el negoci i el mercat global, tindrà lloc del 25 al 27 d’octubre a Barcelona.
El congrés atraurà a les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els propers anys. En el marc del congrés, es podrà participar en el Brokerage Event que donarà l’oportunitat de fer reunions individuals per a presentar els vostres productes, serveis i tecnologies.
Més informació

Smart City Expo World Congress Barcelona 2016
L’esdeveniment reunirà en un mateix lloc les darreres novetats i tendències del sector de les Smart Cities i se celebrarà del 15 al 17 de novembre a la ciutat de Barcelona.
Més informació

TRANSFER in MED: Eranetmed Forum and Brockerage event
L'objectiu d'aquest esdeveniment és fomentar els resultats tecnològics aconseguits pels projectes finançats amb èxit per la Xarxa EraNetMED en els sectors d'aigua i energia, així com el suport a les empreses europees per transferir i posar en els mercats d'aquests resultats.
L'esdeveniment es durà a terme durant l'últim dia en el marc de la reunió anual d'aquest Eranet que tindrà lloc a Màlaga del 16 al 18 de novembre.

BioFit: Un enfocament de 360° per aconseguir innovacions en relació amb ciències de la vida.
Aquesta és la trobada empresarial líder a Europa per a la innovació oberta, la transferència de tecnologia i la col·laboració en la investigació en el camp de les ciències de la vida per impulsar acords de llicència i col·laboracions de recerca. El congrés es celebrarà el proper 30 de novembre i 1 de desembre de 2016, en Lille.
Més informació
ALTRES INFORMACIONS D'INTERÈS
Si el teu grup de recerca proporciona innovació... publica a INNOGET !
La Unitat de Valorització de la Fundació URV, ofereix als grups de recerca de la URV, la possibilitat de publicar les vostres ofertes tecnològiques en el nou espai del portal de transferència de tecnologia Innoget.
Subscriu-te
Contacte
 
Fundació URV
Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Av. Països Catalans, 18
43007 - Tarragona
Tel. +34 977 558 453
Fax. +34 977 558 205
ctti@fundacio.urv.cat
Copyright © 2016 Fundació URV - Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, Tots els drets reservats.


Vols canviar la forma en que reps aquests missatges de correu electrònic?
Pots actualitzar les teves preferències or donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by MailChimp