Copy
Butlletí del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Núm. 228 - Juny de 2016     
Veure el butlletí al navegador
INFORMACIÓ GENERAL CTTi
A partir d’ara, per a facilitar l’accés a la Intranet Fènix – Gestió de projectes de la Fundació URV,  podreu fer servir el mateix codi d'usuari i clau d'accés que utilitzeu per entrar als serveis digitals de la URV (Intranet, Correu Electrònic, Campus Virtual, Revistes Electròniques, etc...)
https://wwwa.fundacio.urv.cat/intranet/

Lloguer de despatxos i laboratoris amb un 50% de descompte

El CTTi disposa de 10 despatxos i 7 laboratoris equipats per acollir amb seguretat i confidencialitat, preferiblement a les empreses sorgides de la universitat.

Més informació
Lloguer d'aules i sala d'actes amb un 20% de descompte

El CTTi disposa de 2 aules multimèdia i una sala d'actes dotades amb els equips idonis per a la realització de cursos, seminaris, jornades, reunions, presentacions comercials i altres activitats col·lectives.

UNITAT DE VALORITZACIÓ DE LA URV
Presentació de l'Atles de la innovació a Catalunya 2016

L’acte, que es durà a terme el dia 15 de juny entre 18.00 i 20.00 hores a la Casa Convalescència de Barcelona, pretén fer difusió del potencial de la col·laboració entre la recerca i l'empresa en matèria de transferència de coneixements i de tecnologia.

Més informació

El CDTI, el FEI i la gestora BeAble Capital llancen un fons de 32M € per fomentar la transferència tecnològica

L'objectiu és donar suport a la creació i consolidació de noves empreses espanyoles de base tecnològica. BeAble Innvierte KETS Fund FCR invertirà en empreses que desenvolupin tecnologia en àmbits com els materials avançats, nanotecnologia o fotònica.

Més informació

Curs sobre patents i models d’utilitat de la OEPM

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) i el Centre de Patents de la Universitat de Barcelona (UB) anuncien les edicions programades pel 2016 del "Curs sobre patents i models d'utilitat", que se celebraran a Madrid i Barcelona.

EMPRENEDORIA
BIZbarcelona – Solucions per a Pimes i Emprenedoria

Participa en el gran esdeveniment de networking d'emprenedoria, pimes i inversors que es celebra els dies 1 i 2 de juny al Recinte Montjuïc.
Bizbarcelona és la cita barcelonesa imprescindible en l'etapa de creació o concessió d'un nou projecte empresarial.

Més informació

II edició Programa CaixaImpulse

La Fundació "la Caixa", conjuntament amb Caixa Capital Risc, presenten la II edició Programa CaixaImpulse de suport a la valorització i transferència del coneixement en l'àmbit sanitari amb l'objectiu de contribuir a la recerca en el camí cap al mercat o la seva aplicació directa, ja sigui mitjançant la creació d'una empresa, l'establiment de llicències o acords de col·laboració, per a una tecnologia o procediment concrets. Convocatòria oberta fins al 15 de juliol.

Ajuts del Consell Social a les millors emprenedores

La nova convocatòria romandrà oberta fins al 30 de juny.

Més informació
Programa d'emprenedoria social de "La Caixa"

La convocatòria vol contribuir a resoldre problemes socials o mediambientals creant empreses socials, rendibles i sostenibles en el temps. o donant-los suport. El programa s'adreça a emprenedors socials que tinguin un pla d'empresa, a entitats socials que vulguin obrir una primera línia de negoci i a empreses socials en fase llavor o amb una antiguitat no superior als 3 anys.
Les propostes es podran presentar entre el 20 de setembre i el 25 d'octubre.

Més informació

Nou servei d'assessorament financer d'ACCIÓ

Un equip d'experts amb experiència en el sector ofereix acompanyament financer a l'empresa.

Més informació
PIME Innovadora

Ets una PIME innovadora? Demana el seu segell PIME Innovadora al Ministerio de Economía y Competitividad i gaudeix dels seus beneficis!

Més informació
Micro ajut 80% alta i posicionament empresarial en cercadors

La Institució Ferial d'Expansió Internacional ofereix una línia de recolzament del 80% per al posicionament de la vostra pàgina web en cercadors.

Més informació
Préstecs participatius ENISA per a finançar plans de negoci viables i innovadors

Coneixes les línies de finançament d'ENISA?
- Tens menys de 40 anys i una PIME de recent constitució i necessites finançament? Informa't sobre la Línia ENISA Jóvenes Emprendedores.
- Tens una PIME de recent constitució amb un avantatge competitiu clar? Informa't sobre la Línea ENISA Emprendedores.
- Tens un projecte empresarial enfocat a l'expansió i a la millora competitiva? Informa't sobre la Línea ENISA Competitividad.
- Tens una PIME que impulsa el des que impulsa el desenvolupament i llançament de nous productes i serveis del sector TIC? Inform'at sobre la Línea ENISA Agenda Digital.

AJUTS I SUBVENCIONS
Sol·licitud Acreditació TECNIO

ACCIÓ ha establert un procés d’acreditació d’entitats i empreses TECNIO amb l’objectiu de millorar la capacitat d’innovació i la competitivitat de les empreses. Aquells agents que vulguin disposar de l’acreditació TECNIO per l’any 2016 haurien de presentar la sol·licitud com a màxim fins el 30 de juny de 2016.
Més informació

ARIMNet2 2016 Transnational Call for Research Proposals

El consorci ARIMNET2 2016 dóna suport als projectes de recerca integrats i transdisciplinaris destinats a la producció d'innovacions per millorar la contribució dels sistemes agrícoles i alimentaris per al desenvolupament social i econòmic sostenible. Pots demanar més informació a la Sra. Anabel de la Peña (e-mail: eranets@inia.es – Tel.: 913478776), contact point del projecte. Presenta la teva proposta fins a l'1 de juny a les 17:00 CET.

IX Edició dels Premis Fundación BBVA Fronteras del Conocimiento 2016

Els Premios Fundación BBVA Fronteras del Conocimiento reconeixen la recerca bàsica i la creació d'excel·lència, plasmada en avenços teòrics, models i perspectives fonamentals per a entendre el món natural, social i artificial o tecnològic, així com innovacions i desenvolupaments tecnològics, i la creació d'obres, estils artístics i interpretatius en la música clàssica del nostre temps. Convocatòria oberta fins al 30 de juny.

Premis Fundació BBVA fronteres del coneixement

Presentació de les candidatures fins al 30 de juny.

Més informació
Programa W30 i W50

El Banc Santander i la Universitat UCLA Anderson han desenvolupat els programes W30 i W50.

Més informació
Bonificació en la cotització de la Seguretat Social del personal investigador dedicat a R+D+i

Incentius fiscals basats en deduccions en l'Impost de Societats per a la realització de projectes de recerca i desenvolupament i/o innovació tecnològica. Les bonificacions s'aplicaran a la quota empresarial de la seguretat social del personal investigador.

JORNADES
Conferència: L'exemple de Job In Personnel Smart Selection

1 de juny de 10 h a 12 h, el Dr. Jordi Tous Pallarés, i la Sra. Mª del Pilar Bonasa Jiménez, president i sòcia responsable de selecció de l'empresa Job In Smart Personnel Selection, oferiran la conferència “Universitat i Societat: dels projectes interns a les Spin off”. Per poder assistir es requereix inscripció prèvia a través de la web del COPC:
Informació i inscripció

Instruments imprescindibles per impulsar el creixement empresarial – Pimec Tarragona

En aquesta sessió de treball es començarà amb les perspectives econòmiques i es treballaran les diverses eines disponibles per assolir un bon ritme de creixement. Tractaran temes rellevants com: subvenció de gran impacte, mercats de valors i línies de finançament bonificat entre altres eines. Jornada gratuïta programada pel proper dimecres 8 juny de 16:00 h a 17:30 h.
Més informació

Jornada Informativa Nacional - Programa COST

El proper dia 14 de juny es celebrarà una jornada al Saló d'Actes del MINECO per a promoure la participació d'investigadors espanyols en el Programa COST. Aquestes accions són un instrument senzill, idoni per la iniciació a la cooperació europea i internacional en projectes de recerca i innovació.
S’accepten inscripcions fins al 7 de juny o fins a completar l’aforament.
Més informació sobre COST
Inscripcions:

Smart City Expo World Congress 2016

L'objectiu d'aquest brokerage, previst pels dies 15-17 de novembre, és ajudar les PIME, start-ups, persones emprenedores, universitats, grups de recerca, empreses, institucions i ciutats en la recerca de socis internacionals per al desenvolupament de productes, acords de fabricació i llicències, empreses conjuntes o altres tipus d'associacions.
Aprofiti aquesta oportunitat per col·laborar amb les organitzacions internacionals, establir connexions i construir relacions productives i aconsegueixi el seus futurs projectes innovadors, assolint els objectius de negoci que té en ment!
Més informació

Jornada  sobre ajuts financers, CDTI i gestió de projectes d’I+D+i

El proper dia 7 de juny de 2016, la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV i la Diputació de Tarragona organitzen una jornada on s’explicaran els instruments que es poden d’utilitzar per fomentar tant la inversió per part de les empreses privades en activitats de recerca com la innovació en els mercats on operen.
Per inscriure’s a l’acte, cal enviar un correu electrònic a: innovacio.empresa@urv.cat
Més informació

IV Curs de foment de la innovació

La IV edició del Curs sobre Gestió de la Innovació és un mòdul de 20 hores que ofereix els fonaments imprescindibles per a gestionar i elaborar projectes d’R+D, i dur a terme activitats relacionades amb la innovació. El curs té una orientació, eminentment, pràctica per tal de que els assistents elaborin, al llarg de les 5 setmanes de durada del curs, un projecte d’innovació apte per ser presentat a qualsevol línia de suport a la innovació.
Les places són limitades, les inscripcions es fan a través del correu electrònic innovacio.empresa@urv.cat o bé trucant al 977 758 905.
Més informació
ALTRES INFORMACIONS D'INTERÈS
Si el teu grup de recerca proporciona innovació... publica a INNOGET

La Unitat de Valorització de la Fundació URV, ofereix als grups de recerca de la URV, la possibilitat de publicar les vostres ofertes tecnològiques en el nou espai del portal de transferència de tecnologia Innoget.

Subscriu-te
Contacte
 
Fundació URV
Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Av. Països Catalans, 18
43007 - Tarragona
Tel. +34 977 558 453
Fax. +34 977 558 205
ctti@fundacio.urv.cat
Copyright © 2016 Fundació URV - Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, Tots els drets reservats.


Vols canviar la forma en que reps aquests missatges de correu electrònic?
Pots actualitzar les teves preferències or donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by MailChimp