Copy
Butlletí del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Núm. 229 - Juliol de 2016     
Veure el butlletí al navegador
INFORMACIÓ GENERAL CTTi
El Centre de Transferència de Tecnologia, a Tarragona, romandrà tancat per vacances d'estiu del 5 al 19 d'agost. A partir del dia 22 d'agost de 2016 tornarem a estar a la vostra disposició.
Durant aquests dies, en cas d'urgència a l’àrea de Recursos Humans podeu contactar amb RRHH al telèfon següent: 28201 – 608262144.

A partir d’ara, per a facilitar l’accés a la Intranet Fènix – Gestió de projectes de la Fundació URV,  podreu fer servir el mateix codi d'usuari i clau d'accés que utilitzeu per entrar als serveis digitals de la URV (Intranet, Correu Electrònic, Campus Virtual, Revistes Electròniques, etc...)
https://wwwa.fundacio.urv.cat/intranet/

Lloguer de despatxos i laboratoris amb un 50% de descompte
El CTTi disposa de 10 despatxos i 7 laboratoris equipats per acollir amb seguretat i confidencialitat, preferiblement a les empreses sorgides de la universitat.
Més informació
Lloguer d'aules i sala d'actes amb un 20% de descompte
El CTTi disposa de 2 aules multimèdia i una sala d'actes dotades amb els equips idonis per a la realització de cursos, seminaris, jornades, reunions, presentacions comercials i altres activitats col·lectives.
UNITAT DE VALORITZACIÓ DE LA URV
NEOTEC 2016
El Govern autoritza la convocatòria NEOTEC amb 20 milions d'euros. El programa compta amb el doble de fons que l'any passat per ajudar empreses innovadores. La iniciativa del CDTI impulsa nous projectes empresarials de base tecnològica i científica.

Més informació

Smart City Expo World Congress Barcelona 2016
L’esdeveniment reunirà en un mateix lloc les darreres novetats i tendències del sector de les Smart Cities i se celebrarà del 15 al 17 de novembre a la ciutat de Barcelona. Si sou una empresa innovadora i desenvolupeu productes o solucions en aquest camp, podeu ser seleccionats per a presentar-les a l’Innovation Zone del congrés. La data límit de presentació de sol·licituds és el 8 de juliol.

Més informació
EMPRENEDORIA
XXI Fòrum d’Inversió
El 14 de juliol torna el major punt de trobada entre emprenedors i inversors: torna el Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ. Inscrivint-te a aquest esdeveniment trobaràs moltes oportunitats per explicar el teu projecte, compartir-lo i buscar socis, aliats o inversors. A les últimes edicions han tingut lloc prop de 500 reunions en l'espai de networking.

Més informació

II edició Programa CaixaImpulse
La Fundació "la Caixa", conjuntament amb Caixa Capital Risc, presenten la II edició Programa CaixaImpulse de suport a la valorització i transferència del coneixement en l'àmbit sanitari amb l'objectiu de contribuir a la recerca en el camí cap al mercat o la seva aplicació directa, ja sigui mitjançant la creació d'una empresa, l'establiment de llicències o acords de col·laboració, per a una tecnologia o procediment concrets. Convocatòria oberta fins al 15 de juliol.
BoosterWE
L'objectiu general del programa, impulsat per RedEmprendia, és dinamitzar l'emprenedoria universitària a la regió iberoamericana (Amèrica Llatina, Espanya i Portugal), afavorint la creació d'empreses fortament innovadores, i molt especialment la incorporació del talent femení en el marc de l'emprenedoria universitària de base científica i tecnològica. La data límit per a l'enviament de sol·licituds és el 15 juliol 2016.

Més informació

Programa d'emprenedoria social de "La Caixa"
La convocatòria vol contribuir a resoldre problemes socials o mediambientals creant empreses socials, rendibles i sostenibles en el temps. o donant-los suport. El programa s'adreça a emprenedors socials que tinguin un pla d'empresa, a entitats socials que vulguin obrir una primera línia de negoci i a empreses socials en fase llavor o amb una antiguitat no superior als 3 anys.
Les propostes es podran presentar entre el 20 de setembre i el 25 d'octubre.

Més informació

Nou servei d'assessorament financer d'ACCIÓ
Un equip d'experts amb experiència en el sector ofereix acompanyament financer a l'empresa.
Més informació
PIME Innovadora
Ets una PIME innovadora? Demana el seu segell PIME Innovadora al Ministerio de Economía y Competitividad i gaudeix dels seus beneficis!
Més informació
Micro ajut 80% alta i posicionament empresarial en cercadors
La Institució Ferial d'Expansió Internacional ofereix una línia de recolzament del 80% per al posicionament de la vostra pàgina web en cercadors.
Més informació
Préstecs participatius ENISA per a finançar plans de negoci viables i innovadors
Coneixes les línies de finançament d'ENISA?
- Tens menys de 40 anys i una PIME de recent constitució i necessites finançament? Informa't sobre la
Línia ENISA Jóvenes Emprendedores.
- Tens una PIME de recent constitució amb un avantatge competitiu clar? Informa't sobre la
Línea ENISA Emprendedores.
- Tens un projecte empresarial enfocat a l'expansió i a la millora competitiva? Informa't sobre la
Línea ENISA Competitividad.
- Tens una PIME que impulsa el des que impulsa el desenvolupament i llançament de nous productes i serveis del sector TIC? Inform'at sobre la
Línea ENISA Agenda Digital.
AJUTS I SUBVENCIONS
TECNIOspring PLUS
ACCIÓ llança el nou programa de mobilitat d’investigadors experimentats TECNIOspring PLUS. El programa ofereix ajuts a la contractació d’investigadors experimentats, tant a les empreses catalanes com als centres acreditats com a TECNIO desenvolupadors. Els contractes laborals de 2 anys, desenvoluparan projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica. La 1a convocatòria del 2016 s’obrirà el proper mes d’octubre, però s’ha organitzat una sessió informativa del programa el proper 12 de juliol a les oficines d’ACCIÓ.

Més informació

Convocatòria d'ajuts RecerCaixa 2016
Per tal d’impulsar la recerca científica d'excel·lència al nostre país i acostar la ciència a la societat, fent-la partícip dels avenços científics i dels beneficis humans i socials que comporta, s’ha obert la convocatòria d’ajuts Recercaixa. Aquest programa, promogut per l'Obra Social ”la Caixa” amb la col·laboració de l'ACUP, estarà oberta fins el 17 de juliol.
Les línies de recerca marcades se centren en les humanitats, l’educació, la inclusió social i les polítiques públiques.

Més informació

Convocatòria CIEN 2016
CDTI invertirà en grans projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental realitzats per consorcis empresarials en col·laboració amb centres de recerca. El termini de presentació de sol·licituds conclou el dia 22 de juliol de el 2016 a les 12:00 hores.

Més informació

Bonificació en la cotització de la Seguretat Social del personal investigador dedicat a R+D+i
Incentius fiscals basats en deduccions en l'Impost de Societats per a la realització de projectes de recerca i desenvolupament i/o innovació tecnològica. Les bonificacions s'aplicaran a la quota empresarial de la seguretat social del personal investigador.
JORNADES
Rendez-Vous CARNOT 2016
El Rendez-vous Carnot s’ha convertit en l’esdeveniment clau per a la subcontractació de projectes d'R+D+i a França. Si busques un soci francès pels teus projectes d'R+D+i, o vols conèixer i contactar amb centres tecnològics o ampliar la teva xarxa de contactes al país gal, aquesta fira serà sens dubte la teva.
La 9ª edició es celebrarà els propers dies 5 i 6 d’octubre a Lyon.

Més informació

Congrés Internet of Things 2016
L’esdeveniment mundial que es focalitza en l'IoT com a solució per a les empreses, el negoci i el mercat global, tindrà lloc el proper octubre a Barcelona.
El congrés atraurà a les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'Internet of Things a la indústria i per a debatre sobre com aquesta tecnologia transformarà l'economia mundial en els propers anys. En el marc del congrés, es podrà participar en el Brokerage Event que donarà l’oportunitat de fer reunions individuals per a presentar els vostres productes, serveis i tecnologies.

Més informació

BioFit: Un enfocament de 360° per aconseguir innovacions en relació amb ciències de la vida.
Aquesta és la trobada empresarial líder a Europa per a la innovació oberta, la transferència de tecnologia i la col·laboració en la investigació en el camp de les ciències de la vida per impulsar acords de llicència i col·laboracions de recerca. El congrés es celebrarà el proper 30 de novembre i 1 de desembre de 2016, en Lille.

Més informació
ALTRES INFORMACIONS D'INTERÈS
Si el teu grup de recerca proporciona innovació... publica a INNOGET
La Unitat de Valorització de la Fundació URV, ofereix als grups de recerca de la URV, la possibilitat de publicar les vostres ofertes tecnològiques en el nou espai del portal de transferència de tecnologia Innoget.
Subscriu-te
Contacte
 
Fundació URV
Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Av. Països Catalans, 18
43007 - Tarragona
Tel. +34 977 558 453
Fax. +34 977 558 205
ctti@fundacio.urv.cat
Copyright © 2016 Fundació URV - Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, Tots els drets reservats.


Vols canviar la forma en que reps aquests missatges de correu electrònic?
Pots actualitzar les teves preferències or donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by MailChimp