Copy
Butlletí del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Núm. 227 - Maig de 2016     
Veure el butlletí al navegador
INFORMACIÓ GENERAL CTTi
Lloguer de despatxos i laboratoris amb un 50% de descompte

El CTTi disposa de 10 despatxos i 7 laboratoris equipats per acollir amb seguretat i confidencialitat, preferiblement a les empreses sorgides de la universitat.

Més informació
Lloguer d'aules i sala d'actes amb un 20% de descompte

El CTTi disposa de 2 aules multimèdia i una sala d'actes dotades amb els equips idonis per a la realització de cursos, seminaris, jornades, reunions, presentacions comercials i altres activitats col·lectives.

UNITAT DE VALORITZACIÓ DE LA URV
Curs sobre patents i models d’utilitat de la OEPM

L'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) i el Centre de Patents de la Universitat de Barcelona (UB) anuncien les edicions programades pel 2016 del "Curs sobre patents i models d'utilitat", que se celebraran a Madrid i Barcelona.

EMPRENEDORIA
3a Edició del Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya

El proper 11 de maig se celebrarà la 3a Edició del Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya al Teatre Auditori de Salou. Inscripcions gratuïtes.

Més informació

Un any més la Fundación Alberto Elzaburu convoca el "Premio a la Innovación"

El Premio a la Innovación reconeix el talent de joves investigadors que hagin confiat en el sistema de patents i estiguin explotant la seva invenció (o estiguin fent preparatius per a fer-ho).
Presenta la teva candidatura de l'1 de març a l'1 de juny.

Concurso de Emprendedores EMPRENDE 2016 - Centros CBRE

Aquest concurs és una iniciativa de responsabilitat social corporativa de CBRE Global Investors, gestora d'actius immobiliaris de nivell internacional, que es desenvoluparà simultàniament a les ciutats de Tarragona, Vitòria-Gasteiz, Salamanca, València i Logroño. A la ciutat de Tarragona l'impulsor d'aquesta iniciativa és el centre comercial Parc Central. El concurs compta amb dues categories, Emprenedoria i Local Comecial. Tens fins al 17 de maig per a presentar la teva candidatura!

Premis Emprenedor XXI

Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada i organitzada per “la Caixa” a través de Caixa Capital Risc, coatorgada pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de ENISA, que té com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d’Espanya. Convocatòria oberta fins al 30 de maig.

II edició Programa CaixaImpulse

La Fundació "la Caixa", conjuntament amb Caixa Capital Risc, presenten la II edició Programa CaixaImpulse de suport a la valorització i transferència del coneixement en l'àmbit sanitari amb l'objectiu de contribuir a la recerca en el camí cap al mercat o la seva aplicació directa, ja sigui mitjançant la creació d'una empresa, l'establiment de llicències o acords de col·laboració, per a una tecnologia o procediment concrets. Convocatòria oberta fins al 15 de juliol.

Ajuts del Consell Social a les millors emprenedores

La nova convocatòria romandrà oberta fins al 30 de juny.

Més informació
Programa d'emprenedoria social de "La Caixa"

La convocatòria vol contribuir a resoldre problemes socials o mediambientals creant empreses socials, rendibles i sostenibles en el temps. o donant-los suport. El programa s'adreça a emprenedors socials que tinguin un pla d'empresa, a entitats socials que vulguin obrir una primera línia de negoci i a empreses socials en fase llavor o amb una antiguitat no superior als 3 anys.
Les propostes es podran presentar entre el 20 de setembre i el 25 d'octubre.

Més informació

Nou servei d'assessorament financer d'ACCIÓ

Un equip d'experts amb experiència en el sector ofereix acompanyament financer a l'empresa.

Més informació
PIME Innovadora

Ets una PIME innovadora? Demana el seu segell PIME Innovadora al Ministerio de Economía y Competitividad i gaudeix dels seus beneficis!

Més informació
Micro ajut 80% alta i posicionament empresarial en cercadors

La Institució Ferial d'Expansió Internacional ofereix una línia de recolzament del 80% per al posicionament de la vostra pàgina web en cercadors.

Més informació
Préstecs participatius ENISA per a finançar plans de negoci viables i innovadors

Coneixes les línies de finançament d'ENISA?
- Tens menys de 40 anys i una PIME de recent constitució i necessites finançament? Informa't sobre la Línia ENISA Jóvenes Emprendedores.
- Tens una PIME de recent constitució amb un avantatge competitiu clar? Informa't sobre la Línea ENISA Emprendedores.
- Tens un projecte empresarial enfocat a l'expansió i a la millora competitiva? Informa't sobre la Línea ENISA Competitividad.
- Tens una PIME que impulsa el des que impulsa el desenvolupament i llançament de nous productes i serveis del sector TIC? Inform'at sobre la Línea ENISA Agenda Digital.

AJUTS I SUBVENCIONS
ARIMNet2 2016 Transnational Call for Research Proposals

El consorci ARIMNET2 2016 dóna suport als projectes de recerca integrats i transdisciplinaris destinats a la producció d'innovacions per millorar la contribució dels sistemes agrícoles i alimentaris per al desenvolupament social i econòmic sostenible. Pots demanar més informació a la Sra. Anabel de la Peña (e-mail: eranets@inia.es – Tel.: 913478776), contact point del projecte. Presenta la teva proposta fins a l'1 de juny a les 17:00 CET.

IX Edició dels Premis Fundación BBVA Fronteras del Conocimiento 2016

Els Premios Fundación BBVA Fronteras del Conocimiento reconeixen la recerca bàsica i la creació d'excel·lència, plasmada en avenços teòrics, models i perspectives fonamentals per a entendre el món natural, social i artificial o tecnològic, així com innovacions i desenvolupaments tecnològics, i la creació d'obres, estils artístics i interpretatius en la música clàssica del nostre temps. Convocatòria oberta fins al 30 de juny.

3a convocatòria conjunta Espanya (CDTI) - Índia (DST-GITA) per finançar projectes bilaterals de R+D en tecnologies netes, tics, smart cityes

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 13 de maig.

Més informació
Premis Fundació BBVA fronteres del coneixement

Presentació de les candidatures fins al 30 de juny.

Més informació
Programa W30 i W50

El Banc Santander i la Universitat UCLA Anderson han desenvolupat els programes W30 i W50.

Més informació
Bonificació en la cotització de la Seguretat Social del personal investigador dedicat a R+D+i

Incentius fiscals basats en deduccions en l'Impost de Societats per a la realització de projectes de recerca i desenvolupament i/o innovació tecnològica. Les bonificacions s'aplicaran a la quota empresarial de la seguretat social del personal investigador.

JORNADES
Eines per finançar el teu projecte d'R+D i Innovació

Ets una empresa amb projectes de R+D+i i vols conèixer diferents instruments i serveis per a finançar-los?
El 5 de maig participa en la jornada Eines per finançar el teu projecte d'R+D+i, on es donaran  a conèixer tres instruments i serveis per de finançament que et poden servir per a finançar els teus projectes de R+D+i:
- Horizon 2020 i SME Instrument
- Incentius fiscals a la innovació
- Doctorats Industrials

Més informació
Jornada sobre l'Impacte Social de la Recerca - Com podem analitzar, visibilitzar i promoure l'impacte social de la recerca?

L'impacte social de la recerca és un tema estratègic per a tots els agents del coneixement i la societat. La jornada del dia 12 de maig permetrà conèixer aquest tòpic i veure experiències properes que van en aquest camí.
Inscripcions obertes fins al 5 de maig.

ALTRES INFORMACIONS D'INTERÈS
Si el teu grup de recerca proporciona innovació... publica a INNOGET

La Unitat de Valorització de la Fundació URV, ofereix als grups de recerca de la URV, la possibilitat de publicar les vostres ofertes tecnològiques en el nou espai del portal de transferència de tecnologia Innoget.

Subscriu-te
Contacte
 
Fundació URV
Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació
Av. Països Catalans, 18
43007 - Tarragona
Tel. +34 977 558 453
Fax. +34 977 558 205
ctti@fundacio.urv.cat
Copyright © 2016 Fundació URV - Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, Tots els drets reservats.


Vols canviar la forma en que reps aquests missatges de correu electrònic?
Pots actualitzar les teves preferències or donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by MailChimp