Copy
Onderwerp van de brief hier steeds invullen
Nieuwsbrief 4 - 2017 Flowtime.
Bekijk in je browser
Massage, Yoga & Mindfulness
Nieuwsbrief 4- 2017

Uitbreiding yogalessen


Op dit moment geef ik op maandag en dinsdag avond aan 4 groepen mindfulness yoga. Deze lessen zullen vanaf 2 november 2017 op de donderdag avond uitgebreid worden. Ik zal dan nog een extra les mindfulness yoga gaan geven van 19.15 uur tot 20.15 uur.

In het nieuwe jaar komt daar nog een extra les Flow Yoga bij. Deze vorm is nieuw bij Flowtime. Yvonne Vanlier & Dyonne Heijnen (zie foto collage hierboven) volgen op dit moment beiden een yoga teacher opleiding en zullen vanaf 11 januari 2018 afwisselend op de donderdag van 20.30 uur tot 21.30 uur een uur Flow Yoga geven. Dit is een dynamische yoga les waarin je kennis kunt maken met diverse yoga vormen.

Je kunt je voor beide lessen nog vrijblijvend opgeven voor een (gratis ) proefles via info@flowtime.info. Door deze uitbreiding hebben de huidige leden ook meer mogelijkheden om yogalessen in te halen. Alle yogalessen worden gegeven in de speelzaal van de basisschool de Kerneel Speelhuijs in Nederweert.

Begin het nieuwe jaar vitaal!

Dompel je een dag onder in stilte in de kapel van dit voormalig klooster, met Qi Gong, meditatie, yoga, mindfulness, heerlijk eten en wandelen in de natuur.

Op 20 januari 2018 kun je dit nieuwe jaar op een manier beginnen zodat je jezelf in deze mooie kapel van het landgoed Stokershorst kunt ontladen en weer kunt opladen. Karin Beerens, is docent medische QI Gong en Marjo van Ginderen geeft yogalessen en mindfulness cursussen.

In deze bijzondere workshop die de hele dag verzorgd zal worden door Karin en Marjo ga je ervaren hoe je jouw zelfhelend vermogen kunt aanspreken, door het beoefenen van yoga, meditatie, mindfulness en medische Qi Gong.

Je leert hoe je je balans kunt hervinden en kunt behouden. Door oefeningen te doen, voel je ook waar blokkades zitten, hoe je ze kunt oplossen en de energie weer kunt laten stromen. Opruimen, schoonmaken in jezelf, oude patronen en mechanismen herkennen, om ze daarna los te kunnen laten. Zo laat je levensenergie stromen en schep je ruimte in lichaam en geest. Je zal de kracht voelen van je eigen energiestroom en daardoor je immuunsysteem versterken. De yoga en medische Qi Gong en andere oefeningen vragen geen ervaring en is voor een iedereen toegankelijk.

Tijdens deze dag is er ook ruimte om in stilte te wandelen in de tuin van deze unieke plek en zal er een biologische lunch worden verzorgd.

Stokershorst ligt in het buitengebied van de gemeente Nederweert en is omgeven door een parkachtige tuin. Landgoed Stokershorst is jarenlang een klooster geweest. In de laatste decennia was het een retraiteplek waar in groepen bezinningsdagen plaatsvonden. Sinds November 2016 is het Klooster overgenomen door Stichting Stokershorst – de Nieuwe Wereld.

Zaterdag 20 januari 2018, van 9.30 uur tot 16.30 uur. Incl. koffie/thee/ biologische lunch en lekkers. 75,- pp. Mail naar info@flowtime.info voor opgave of vragen. https://www.flowtime.info/begin-nieuwe-jaar-rust-vitaal-op-bijzondere-plek/
Bellen kan ook: 06-53618259 (Marjo van Ginderen) of 06-12315663 (Karin Beerens) www.qigongnederweert.nl

Workshop: 24-2-2018
Een helder hoofd & 'n energiek lichaam in 'n volle wereld. Geef je leven voortaan iedere dag een boost!

We vinden het heel normaal dat we onze auto onderhouden maar wat doen we voor ons lichaam? Best vreemd want we hebben maar één lichaam en daar moeten we ons hele leven mee  doen.
 
In deze workshop leer ik je hoe je je eigen lichaam dagelijks met eenvoudige technieken kunt onderhouden wat je geen extra tijd kost. Daardoor zul je je fitter voelen en kun je iedere dag meer genieten van het leven in plaats van te zwoegen en te verlangen naar die ene vakantie of het weekend. Wat heb je te verliezen want wat is nu één ochtend investering in jezelf?
 
Nadat ik 9 jaar geleden een burn-out hebben gekregen heb ik allerlei opleidingen gevolgd en heel veel technieken aangeleerd waardoor ik me nu beter voel en meer energie heb dan ooit. Inmiddels heb ik veel van deze technieken samengevoegd in één workshop van 1 ochtend en die ik al aan heel wat mensen en personeel  heb mogen geven.

Ik leer je dat het dagelijks mogelijk is om een helder hoofd te hebben in een volle wereld & 'n energiek lichaam.  Met deze koffer aan technieken en naslagwerk kun je direct de volgende dag aan de slag waardoor je ieder dag op een ontspannen manier de dag kunt doorlopen, ongeacht de omstandigheden om je heen. Deze workshop is voor eenieder toegankelijk en je hebt geen ervaring of kennis nodig.
 
Wanneer:
Zaterdag 24 februari 2017 van 9.30 uur - 13 uur.
Kosten: €45,- incl. naslagwerk, koffie/thee en fruit/lekkers.
Opgave: Mail: info@flowtime.info. Heb je vragen of twijfel je nog? Vraag een gratis advies gesprek aan via info@flowtime.info of bel Marjo van Ginderen: 06-53618259.

Ervaringen van mensen die eerder deze workshop volgden:
“Wat ben ik blij dat ik deze workshop gevolgd heb. Dit zouden ze op alle scholen moeten geven zodat iedereen dit kan leren en hier profijt van heeft. Als docent wil ik dit zeker door gaan geven aan mijn leerlingen. Maar allereerst ga ik hier zelf van profiteren en voel me energieker door de technieken”.

“Bedankt voor de fijne meditatie workshop, verhelderend, afwisselend en een goed begin van een mooie zaterdag. Hier kan ik morgen direct mee aan de slag want het is vooral een heel praktisch.” “Ik vond het echt een fijne workshop! Fijne sfeer en ontzettend genoten! Ik kan hier direct mee aan de slag”.

“Het was leerzaam en gezellig! Dank je wel! Ik ben blij dat ik op een laagdrempelige en praktische manier deze technieken heb kunnen leren in een ochtend. Geweldig”.

“Ik heb de workshop als heerlijk ervaren! Ik zal deze workshop in deze fijne ruimte zeker aan anderen aanbevelen. Daarnaast vind ik Marjo een zeer prettig persoon die op een rustige en duidelijke manier uitleg geeft”.

 

.


Flowtime
Achtkant 8
6031HX Nederweert
Tel: 06 - 53 61 82 59
Mail: info@flowtime.info
http://www.flowtime.infouitschrijven

 


This email was sent to <<Mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Flowtime · Achtkant 8 · Nederweert, Limburg 6031hx · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp