Copy
Nyhetsbrev til hytteeiere i Nord-Odal kommune

Orreleik i kommuneskogen?

I april og mai er det mulig å se orreleik i Nord-Odal. I gåavstand fra Gjeddevasskoiene er det flere spillplasser med tilrettelagt tilskuerplass. Les mer om aktiviteter på Gjeddevasskoiene. Send e-post til kristian.noer@nord-odal.kommune.no, eller ring 480 36 442 hvis du vil høre mer om mulighetene. (Foto: Åshild Bjørndal)

Kanopadling

Odal Kano og fritid starter utleie av kanoer på timesbasis i løpet av juni. De tilbyr leie av solide kanoer og alt utstyret du trenger for en sikker ferd på sjøen. Milepelen hotell administrerer nøkler og betaling for utleie.

"Nye" Milepelen hotell tar form

Nå er det ikke lenge til Nord-Odal får sitt første hotell. Til sammen vil hotellet få 26 dobbeltrom, nytt møterom med moderne utstyr og plass til 30 personer, samt oppusset oppholdsrom/stue. Ombyggingen omfatter de gamle lokalene til biblioteket i underetasjen, og kontorfløyen som opprinnelig var bygget for Posten i første etasje. Åpningsfest er planlagt i løpet av mai. Les mer

Status bredbånd

Kommunen har fått statsstøtte til utbygging i området rundt Råsen og Toner-Fjell-Bunes. I tillegg bygges ut i Sand. Til sammen er det ca. 440 adresser for jordanlegg og ca 459 stk for luftanlegg. Det forventes ca 35 800 meter maskingraving av grøft, annen graving ca. 1 300 meter og strekking av luftkabel ca. 33 000 meter. Se hvor det legges kabel og les mer om prosjektet.

Arrangementer


15. april kl 17:00: Å gå påske. Trautskogens historie knyttes sammen med påskens historie i en tur på ca 4 km. Mange opplevelser underveis! Ta på klær etter vær. Etter vandringen er grillen varm ved Trøftskogen kapell, så ta gjerne med grillmat.

12. mai kl 19:00: Skogsmatrosen. Dette er en dramatisering av første del av Jon Michelets kritikerroste roman "En sjøens helt – Skogsmatrosen". Stykket forteller historien om 18 år gamle Halvor fra Rena som drar til sjøs i 1939. Billetter og turnéinfo finner du her.

10.- 11. juni. Liv i stuene. Odalstunet.

17. juni: Morodalsfestivalen. Vamp, Bobbysock, Contrazt, Patentbænd, Lasse Lindholm band. Følg på fb.

26. -28. juni: Sandsdagene. Tivoli, seniordans, utekafe, musikk, underholdning og tilbud i butikkene.

Milepelen
Tonergården har åpent utsalg i drengestua tirsdag og torsdag 12-17. Her kan du kjøpe urter og krydder. Adressen er Nord-Toner gård, Tonerroa 171, 2133 Gardvik.

Bibliotekarens påsketips

Er du usikker på hvilken påskekrim du skal gå for i år? Vi har samlet bibliotekarene hos Nord-Odal bibliotek sine krim-favoritter så du skal få noe å velge i.

Carl Hiaasen: «Et naturbarn»

P. D. James: «Det svarte tårnet»

C. J. Sansom: «Mørk ild»

Kerstin Ekman: «Hendelser ved vann»

Donna Leon: «Den sterkestes rett»

Jørgen Brekke: «Drømmeløs»

Robert Galbraith: «Når gjøken galer»

Yrsa Sigurdardottir: «De uønskede»

Herman Koch: «Middagen»

Erling Greftegreff: «Trekkfuglene»

Les mer her


God påske ønskes fra Nord-Odal kommue!


Neste nyhetsbrev kommer i juni.
Copyright © 2017 Nord Odal kommune,


Du kan oppdatere konto eller avmelde nyhetsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp