Copy
HYTTENYTT - høst | vinter | 2016
Les nyhetene i nettleseren

God jul på hytta

Nord-Odal kommune ønsker alle 850+ hytteeiere i kommunen en riktig god jul og godt nyttår.

Adventstilbehør og julepynt

Flere av butikkene i Nord-Odal tilbyr julepynt og tilbehør. Julemesse på NOAO 30. november fra kl. 10, NIPRO, Vallsetvegen 4, har julemarked 1. desember kl 13-19. Marihørna blomsterhandel i Sand sentrum tilbyr bredt utvalg av juleblomster og adventsdekorasjoner.

Arrangementer

Velkommen til julegrøt på Skogvang søndag 4. des. kl. 18:00. Ta gjerne med noe godt til kaffen!

Odalstunet:Travel førjul fra tida rundt 1900 avløses av julefeiring på gamlemåten. Det blir julemarked og juleverksted, og Kafé Kakelinna holder åpent. Søndag 4. des kl. 12-16.

Et juleeventyr spilles på Milepelen 8. des kl.18:00. Gjerrigknarken Scrooge hater jula og liker ikke andre mennesker. Han er sint og bisk mot alt og alle, og vil ha alle pengene sine for seg selv. Billetter selges på servicetorget og i døra.

Søndag 11. des. kl. 11:00 er det 125 år og en dag siden Sand kirke ble inviet.Dette markeres med festgudstjeneste der biskopen taler.

Motarbeider presenterer Glad Jul i Sand Kirke! En munter julekonsert med blant annet Liv Natalie Nymo, Bjørge Verbaan, Hanna Trondalen, Halvor Haukerud,16. des. kl 17:30

Finn flere arrangementer på Visit Sør-Hedmark.

Bråtåhøgda
hytteeierforening

Bråtåhøgda hytteeierforening på Trautskogen ble stiftet tidligere i år, og har i dag nær alle hytteeiere i feltet som medlemmer. Som foreningens styre ble Dag J. Steen, Margrethe B. Ludvigsen og Anders Hole enstemmig valgt.

Feiing og tilsyn med fyringsanlegg

Nytt lovverk i brann-Norge setter krav om at fritidsboliger nå skal være en del av kommunens brannforebyggende område og er nå underlagt reglene om behovsprøvd tilsyn og feiing av fyringsanlegg. Feiervesenet i Nord-Odal starter derfor i 2017 med feiing og tilsyn også i fritidsboliger. Vi regner med at det går 2 – 3 år før vi har rukket å besøke alle hyttene. Feiervesenet har plikt til å drive sin virksomhet til selvkostpris. Det blir innført en flat, årlig avgift til alle. Avgiftene er ikke vedtatt i skrivende stund men ser ut til å ligge på ca 350,- i året. Hyppigheten på besøkene blir vurdert ut fra behovet som avdekkes ved første besøk. Vi vil forsøke å være så fleksible som mulig da det gjelder selve gjennomføringen av besøkene våre, og håper hyttefolket er positive til at vi løfter fokuset på brannsikkerheten. Ta godt i mot feieren, han vil deg bare vel.

Din tid frisør ved Vibeke Ilbråten har åpnet ny frisørsalong for damer og herrer i Sand sentrum. (Bunesvegen) Vibeke kommer senest fra Hairport Eidsvoll og har mange års erfaring fra frisørfaget.
høst

Kino

Onsdag 30.november    
11.00: Gubben og katten – tidens gladeste jul .

Søndag 4.desember
15.00: Gubben og katten –tidens gladeste jul.
17.00: Fabeldyr og hvor de er å finne.

Søndag 11.desember
15.00: Snekker Andersen og julenissen.

2.juledag 26. desember
13.00: Hakkebakkeskogen.

4. juledag 28.desember
17.00: Hakkebakkeskogen.
19:00: Rouge One – A Star Wars Story.
poteter
Copyright © 2016 Nord Odal kommune,


Oppdater konto eller avmeld nyhetsbrevThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nord Odal kommune · Herredsvegen 2 · Sagstua, 2120 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp