Copy
HYTTENYTT - SOMMER | 2016
Les nyhetene i nettleseren
Odal turlag

Ut på tur i sommer?

Da er kanskje Kjentmannsmerket (KMM) noe for deg? KMM er et samarbeid mellom Odal Sparebank, Nordre Odalen kulturminnelag, Nord-Odal IL og DNT Odal. Formålet med KMM er å få flest mulig ut på tur i den fine Odalsnaturen. Hvert år velges det ut 10 turmål i Odalen hvor det settes ut trimkasser. Se årets turmål her.

Hefter til Kjentmannsmerket kan kjøpes på Esso'n på Sand, Skarnes Sport 1 og Odal Sparebanks lokaler på Skarnes og Sand.
isfiske

Lokalt øl fra Odalsbryggeriet

Snart kan du kjøpe Størjevatn, Storsjøvatn og Mirvatn i utvalgte butikker og fra fabrikksutsalg på Granerud. Det lokale ølet har mye mer smak enn "vanlig" øl, og det blir både pale ale, brown ale og stout.

Les mer
Morodalsfestival

Morodals-festivalen

Morodalsfestivalen er en unik og inkluderende musikkfestival for alle som liker musikk og moro, men kanskje spesielt for alle med funksjonshemming. I år kommer blant annet Return, Contrazt, Sputnik og Ravi.  Festen er den 18. juni fra kl 11:00.
Les mer
Trautskogen

Ledige hyttetomter

Bråtåhøgda hytteområde på Trautskogen er et godt valg for mennesker som søker nærhet til naturen. Her er det gode muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Og selv om du arbeider i Oslo er du på plass foran peisen tidlig på ettermiddagen!
Les mer

Sandsdagene

3.- 5. juni  arrangeres Sandsdagene 2016. Dette blir 3 dager med liv og røre: utekafe, musikk ved Tre Skalder, panneruskpub, tivoli, oppvisninger, Odalsmesterskap i kirsebærspytting, quiz, dans og mye mer. Se facebook for komplett oversikt.

Fra motell til hotell på Milepelen

Nord-Odal kommune er i ferd med å oppgradere/bygge om eksisterende biblioteksarealer og kontorlokaler i Milepelen til hotellrom og tilhørende møterom/funksjoner. Det betyr at Milepelen går fra å være et beskjedent motell, til et hotell med 26 dobbeltrom. Planen er at det nye hotellet skal være klart til å ta i bruk 1. januar 2017. Restauranten vil være tilgjengelig som vanlig i hele perioden.

Festivalsommer

Med hytta i Nord-Odal som utgangspunkt er det kort vei til ulike festivaler i vår region. Morodalsfestivalen har blitt nevnt.  Audunbakken er en idealistisk musikk- og kunstfestival som blir arrangert på Disenå i Sør-Odal første helga i august hvert år. Festivalområdet ligger dypt inn i skogen, på toppen av et nedlagt grustak. Kongsfesten med base i Kongsvinger, byr blandt annet på Susanne Sundfør 18. juni. Her blir stikkordene høy kvalitet, bredt spekter og helhetlig opplevelse.

Pol på Sand?

Ordfører og næringskonsulent har vært på besøk på Vinmonopolets hovedkontor i Akersgata. Nord-Odals kommunesenter, Sand er blant de aktuelle kandidatene til et såkalt kategori 1 vinmonopol i Hedmark.

Vannski-VM på SIAP

Igjen skal deler av vannskieliten samles i Sør-Odal. Det er klart for EM på vannski 2016. Mesterskapet varer fra fredag 22. juli til og med søndag 24. juli.
kanotur

Siste nytt om vindkraft

Olje- og energidepartementet stadfestet sin konsesjonen til E.ON om bygging og drift av Songkjølen og Engerfjellet vindkraftverk i Nord-Odal kommune 21. april. Gå til regjeringen.no

Omtaksering eiendom

Nord-Odal kommunestyre har vedtatt omtaksering av alle eiendommer som grunnlag for utskriving av eiendomsskatt fra 2017.Takseringen gjennomføres i sommer/høst. Grunneiere blir tilskrevet.
Copyright © 2016 Nord Odal kommune,


Oppdater konto eller avmeld nyhetsbrev


 


This email was sent to eva.snare@nord-odal.kommune.no
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nord Odal kommune · Herredsvegen 2 · Sagstua, 2120 · Norway

Email Marketing Powered by MailChimp