Copy
View this email in your browser
First North Rocks!
Nasdaq First North-toget fortsætter i høj fart. Penneos børsnotering blev overtegnet mere end 400% (og steg mere end 100% på første handelsdag) og Monsensos IPO blev overtegnet mere end 100%. First North indekset fortsætter med at outperforme C25 - drevet at bl.a. spilselskaber, software og ehandel. 
First North er næsten tilbage til før Covid-19
First North har klaret sig bedst
First North indekset fortsætter med at klare sig bedre end C25 og nærmer sig nu toppen før Covid-19 sendte alle aktier ned. Med næsten 400 selskaber noteret på First North er der flere investeringsmuligheder her end de få large caps, og samtidig er der på First North flere selskaber, der bliver mindre berørt eller ligefrem positivt berørt af Covid-19.
Tilmeld dig nyhedsbrev om nordiske IPO'er
Performance drevet af overraskende sektor 
Spilselskaberne driver væksten
Consumer goods er den sektor, der har klaret sig bedst i år og i særlig grad siden aktierne nåede bunden. Der skyldes i høj grad spilselskaber og andre online virksomheder som ehandel m.fl., der har haft kronede dage under lock-downs. 

Embracer Group (EMBRACb) med et afkast i år på 54%, StillFront Group (SFRG) med et afkast i år på 85% og Paradox Interactive (PDXI) med et afkast på 44% YTD er nogle af de bærende aktier for den udvikling.
 
Tilmeld dig nyhedsbrev om small caps
200% kursstigninger i maj
I maj har det bl.a. været softwareselskaber og ehandel, der har haft den bedste kursudvikling med Zutec Holding og e-commerce virksomheden  NET Trading - begge med et afkast for maj på over 150%. De danske selskaber 5Th Planet (spilselskab) og Confereize (arrangementsoftware) er med på listen over selskaber med mere end 100% afkast i maj.
Er du investor?
Så tilmeld dig Kapital Partners uforpligtende netværk af investorer, PROF INVESTOR, der blandt andet giver gratis adgang til investormøder, udvalgte investeringer og forhåndstegning ved børsnoteringer: Klik her for tilmelding
Del på Facebook Del på Facebook
Del på Linkedin Del på Linkedin
Del email Del email
Copyright © 2020 Kapital Partner, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.