Copy

Beste FNAME,

Wist je al dat we niet alleen in Nederland fondsen wervend werken? In Sri Lanka is ons team ook dagelijks bezig met lokale fondsenwerving. We leggen in deze nieuwsbrief graag uit hoe we het aanpakken.

Change the game!

Samen fondsenwerven in Nederland en in Sri Lanka, dat is ons uitgangspunt. De betrokkenheid van Sri Lankanen bij onze projecten is groot. Inmiddels is er al een mooi sociaal netwerk ontstaan. Wij zijn erg blij met de hulp die de lokale bevolking ons biedt. Zoals wij Nederland Doet! kennen, zo bestaat al sinds jaar en dag in Sri Lanka Srama Dhana. Niet 1 keer per jaar, maar het hele jaar door, worden door Sri Lankaanse vrijwilligers klussen op de projecten geklaard. Daarnaast is het heel gebruikelijk om een gift te doneren, vaak in natura, aan minder bedeelden, men noemt dit Dhana. Veel maaltijden worden door families uit de omgeving aangeboden aan de mensen op onze projecten. 
The Friendship Foundation vindt het wiel niet zelf uit. Wij zijn heel enthousiast over het e-learning programma van Wilde Ganzen "Change the Game Academy". Elke maand werken we, Mr. Ariyawansa, Ranjani vanuit Sri Lanka en Kirsten vanuit Nederland, aan een hoofdstuk, om de lokale fondsenwerving stap voor stap in te voeren. Met succes! Dit jaar is met een gift uit Colombo een toilet gerealiseerd naast het gebouw waar de praktische lessen worden gegeven aan de kinderen van Sarana Education. Zo creëren we duurzame zelfredzaamheid bij onze partnerorganisatie, en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om!

Deel je kennis met ons

Met kleine stapjes zijn we de fondsenwerving in Sri Lanka gestart. Toch zullen we de komende jaren de projecten financieel moeten blijven ondersteunen om het verschil voor de mensen daar te kunnen maken. Help jij ons mee, om dat verschil te realiseren!? Voor het versterken van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste fondsenwerver. Lees meer over deze vacature op onze website. (deze vacature delen? Graag!)

Waarom hulp bieden?

The Friendship Foundation biedt hulp aan doelgroepen die in de Sri Lankaanse maatschappij minder snel gezien worden en onze aandacht des te meer verdienen. Naast onze directe zorg voor de 124 volwassenen en kinderen op onze vier projecten, ondersteunen wij onze lokale partnerorganisatie bij het duurzaam voortzetten van de programma's. In Sri Lanka geven wij voorlichtingsbijeenkomsten en stappen we ook letterlijk de maatschappij in met onze kinderen en volwassenen met een beperking en onze bejaarden. Op deze wijze zal een beperking sociaal meer geaccepteerd worden. Dit doen we nu al ruim 10 jaar en we tekenen zeker bij voor de komende 10 jaar! 
Vind jij ook dat ons werk het verschil maakt? Wij zijn heel blij met je donatie! Je kunt je bijdrage online doneren, of overmaken op NL89RABO0137959516. Elke donatie wordt 100% besteed op de projecten! De kracht van vriendschap, dankjewel!
 

De kracht van vriendschap
Facebook
LinkedIn
Website
The Friendship Foundation
Sneeuwwater 2 | 3991 ME | Houten
06-52544847 | kirsten@friendshipfoundation.nlU ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u interesse heeft getoond in The Friendship Foundation.
Update uw gegevens of Uitschrijven 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
The Friendship Foundation · Sneeuwwater 2 · Houten, Utrecht 3991 CM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp