Copy
View this email in your browser

Nieuw op de NIDF website

Adobe Updates

De jongste updates van Adobe bieden wat vernieuwingen, vooral bij het toepassen van camera profielen in Camera RAW en Lightroom, met ook nog gevolgen voor de omzetting van kleur naar zwartwit.
Persberichten

Sinds februari is er een pagina toegevoegd waarop persberichten te vinden zijn over nieuwe producten, wie weet staat er ook iets bij dat handig voor je is. Dat het goed loopt met de exposanten op de photokina is het laatste bericht tot nu toe.

Workshops

Zwartwit:
digitaal bewerken geeft je prachtige controle over toonschaal, helderheid en contrast. En doordrukken en tegenhouden gaat ook heel makkelijk en met volledige controle. Op donderdag 17 mei 2018 in Amsterdam is nog plek.
Reproduceren in plaats van scannen: sneller en afhankelijk van de scanner waarmee je de vergelijking maakt, minstens zo goed. Voor kleurnegatief is soms kleurcorrectie in Photoshop noodzakelijk. Op vrijdag 6 juni 2018 is er nog plek bij het NIDF in Amsterdam.

Activiteiten

Voor filmers:
Een middag over Panasonic video en Atomos Ninja, het nieuwste, vers van de NAB in las Vegas, op donderdag 26 april 2018, Amsterdam, georganiseerd door Nivo Schweitzer. € 7,50, inclusief lunch, meer informatie en  aanmelden via Eventbrite.
Voor fotografen: Op woensdag 2 mei 2018 een klein beursje met speciale objectieven die bijzondere effecten geven bij het maken van foto’s en enkele lezingen, Gratis toegang, wel aanmelden graag. Samen met Fotogram en Nivo Schweitzer. Meer informatie en aanmelden via Eventbrite.
Copyright © 2018 NIDF BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp