Copy
View this email in your browser

NIDF-norm op de website van Focus-PhotoQ

Het samenwerken tussen NIDF, Eduard de Kam en Focus heeft ook de plaatsing van de NIDF-norm op de website van het fototijdschrift Focus opgeleverd. Het leek me een goede plek om de norm neer te zetten, voor een groter bereik en extra zekerheid voor de toekomst. Daarnaast zal ik zo nu en dan, afhankelijk wat zich voor doet, artikelen voor het tijdschrift Focus maken.

Workshops

Vrijdagmiddag 21 december 2018 is er weer de uitleg over de reproductie-opstelling en het positief maken van de RAW-bestanden uit de camera. Ook met behulp van de speciale verlichting die het makkelijker maakt kleurnegatieven positief te krijgen met een goede kleurweergave.

Zilveren Camera

De mogelijkheid om journalistieke en documentaire foto’s en series in te zenden om mee te doen met de wedstrijd om de zilveren camera is weer geopend. Lees vooral goed de voorwaarden, zeker die met betrekking tot de fotomanipulatie, niets is zo stom als het verwijderen van mooie foto’s uit de wedstrijd omdat er een kleinigheid uit weggehaald of aan toegevoegd is.
Copyright © 2018 NIDF BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp