Copy
View this email in your browser

Nieuw op de NIDF website

Een bespreking van het nogal speciale 25 mm macro objectief van Laowa dat werkt in het bereik van 2,5 tot 5 maal ware grootte. 
Persberichten, met als laatste de aankondiging van de Sony 400 mm ƒ/2,8 die ontworpen is met een gewichtsverdeling met nadruk op de achterkant, daardoor handiger te hanteren.

Workshops

Op vrijdag 24 augustus is er weer een middag met uitleg over het reproduceren van negatieven en dia’s, het snelle en goede alternatief voor scannen. Ook handig voor fotografen die hun archief bij www.1000fotos.org willen onderbrengen.
Op donderdag 6 september een dag over het werken met Lightroom, ook al zijn er nog fotografen die er niet van houden, het is echt een heel goed en handig programma om mee te werken.

Te lezen op het internet

Een beschouwing in The Guardian over het werk van de onlangs overleden Zuid-Afrikaanse fotograaf David Goldblatt, en een serie van zijn foto’s.
En een wel meer gebruikte maar altijd weer aardige optie: momenten van eenzelfde lokatie in Photoshop combineren tot een foto waar wat meer op gebeurt.
Copyright © 2018 NIDF BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp