Copy
View this email in your browser

Nieuw op de NIDF website

Op de NIDF website heb ik een verhaal toegevoegd over de software van Topaz, vier programma's om je bestanden waar echt iets niet helemaal aan is zoals je dat wilt toch een flink stuk beter te krijgen: ruisonderdrukking, vergroten, verscherpen en het verbeteren van jpeg bestanden. Naast de teksten kun je voorbeelden van alle vier programma's downloaden en er is een link die je een bescheiden korting geeft bij aanschaf.

Verkoop

Het NIDF is na de oprichting eerst flink gegroeid, maar inmiddels ben ik eigenlijk nog alleen over. Ik vind het nog steeds leuk dingen uit te zoeken, ik schrijf inmiddels voor Focus. Maar ik ga nu ook de laatste werkruimte die ik nog had verlaten en er moet dus wat opgeruimd worden.
Ik vond nog drie Digital Colorcheckers van xRite, nieuw nogal duur, deze kun je kopen. Voor € 125,- plus btw stuur ik er één op. Ik gebruik er zo nu en dan zelf één in combinatie met de Lumariver software om camera profielen te maken, heel nauwkeurig worden die. Stuur even een email naar eduard@nidf.nl als je geïnteresseerd bent.
En dan is er een complete reproductie-opstelling, bestaande uit een Kaiser reprozuil met verlichting, een vacuümbord om afdrukken vlak te krijgen, een Gépé normlicht bak als lichtbron voor doorzicht reproducties en een elektrostatische stofverwijderaar om film schoon te krijgen. Stuur een email als je geïnteresseerd bent, met een voorstel voor de prijs die je wilt betalen. Ik kan je meer foto's sturen van de onderdelen als je dat wilt.
Workshops zitten er even niet in met de virusproblematiek.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 NIDF BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp