Copy
View this email in your browser

Workshop Lightroom

Op 21 en 22 juni 2022 verzorg ik de training over het werken met Adobe Lightroom bij het College of MultiMedia (CMM) in Amsterdam.

Een tweede sessie staat gepland voor 10 en 11 augustus 2022.

CMM heeft recent het keurmerk van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) ontvangen. Daardoor komt deze training in aanmerking voor het STAP-budget van 1.000 euro. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Deze subsidie voor scholing kun je vanaf 1 mei weer aanvragen. 

Als je de twee-daagse Lightroom training dan ook feitelijk gratis wilt volgen, dan kun je bij CMM een ’STAP-aanmeldingsbewijs’ aanvragen.

Voor uitgebreide informatie over de training en hoe je de STAP subsidie kunt aanvragen om de kosten ervoor vergoed te krijgen, verwijs ik je graag naar de website van CMM: 

https://cmm.nl/cursussen/adobe-lightroom/

Vanaf maandag 2 mei is er weer 32 miljoen euro beschikbaar. Ons advies is om op maandag 2 mei direct te proberen om de subsidie aan te vragen.

Zie https://cmm.nl/stap-budget/

Nieuw op de NIDF website

Het wijzigen van de opname datum bij een scan of een reproductie, op die manier krijgen de bestanden ook intern, in de EXIF, de datum van de analoog gemaakte opname, dat is mooi voor een archief.

Over de vraag hoe belangrijk de resolutie van je scan of reproductie is, en wat de opties zijn om de resolutie te vergroten.

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2022 NIDF BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp