Copy
View this email in your browser

Nyhetsbrev Augusti 2018

Axessa får stororder

Axessa får miljonorder när Humlegården Fastigheter väljer att installera Axessas Porttelefon och passersystem på sin nya fastighet Solna Grow som man just nu håller på att bygga ute i Solna intill sin befintliga fastighet StoraBlå. Affären har gjorts av Univentor AB som är en av Axessa återförsäljare i Stockholm.
Humlegården väljer även att ansluta ett 30-tal av sina befintliga fastigheter i Axessa Cloud för att underlätta och effektivisera driften av befintliga passersystem

Porttelefon med Wiegand

Under augusti i år släpper vi ytterligare en Porttelefon som är en uppdaterad modell av vår populära porttelefon Axessa 29.
Axessa 29S levereras med ny design, kombiläsare EM/MiFare samt Wiegand interface för att kunna interagera med passagesystem av andra kända fabrikat. Axessa 29s kommer att vara Axessa 29 storebror och båda produkterna finns i lager för omgående leveranser. 
 

Ny informationstavla

För ganska precis 1 år sedan lanserade vi första generationen av vår informationstavla nu lanserar vi generation 2, i generation 2 har vi förutom att vi lyckats krympa enheten 150mm på bredden så är den även utrustat med Axessa's nya generation av POE Ultra nätaggregat som öppnar för även större skärmar än 21,5" med POE matning.

Fullintegrerad Fjärrkontrollösning

Med Axessas fjärrkontrollösning får du en styrning som är fullintegrerad i ditt passersystem. Fjärrkontrollerna administrerar du precis som en vanlig RFID tag, vilket gör hanteringen enkel och tidsbesparande. Du får även möjlighet till kompletta loggar över användandet.
 

Ny funktion i Axessa Cloud

I kommande uppdateringen av Axessa Cloud som släpps i augusti kommer den nya funktionen som har efterfrågats på marknaden,
funktionen Ringgrupper i Porttelefonen. Funktionen innebär att man nu kan skapa grupper som gör att porttelefonen ringer till flera personer/enheter samtidigt när besökaren klickar på en kontakt i Porttelefonen. Funktionen tillåter dig även att blanda svarsenheter, appar, fasta och mobila nummer i samma ringgrupp.
Copyright © 2018 Axessa Solution Group AB, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@axessa.se

Vill du ändra hur du tar emot dessa mail?
Du kan uppdatera dina inställningar eller avsluta prenumerationen.

Dina uppgifter är hämtade i från Axessa Solution Groups kundregister.






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Axessa Solution Group AB · Engelbrektsgatan · FALUN0 79160 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp