Copy
Bekijk deze mail in uw browser.
VVD verkiezingsprogramma paragraaf zorg 
Wij willen dat iedere Nederlander kan rekenen op de zorg die hij of zij nodig heeft. Nu en in de toekomst. Dat laatste lukt niet automatisch: doordat we steeds langer leven, maken we ook steeds meer gebruik van onze zorg. Dat kost dus ook steeds meer geld. Daarom nemen wij nu al noodzakelijke maatregelen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze voortreffelijke zorg ook in de toekomst 

Lijst Henk Krol verkiezingsprogramma paragraaf zorg
De LHK streeft naar hervorming van het zorgstelsel. Het is tijd voor gezonde keuzes in de zorg, want het kan beter en goedkoper. De arts krijgt het weer voor het zeggen, niet de managers en de verzekeraars. De coronacrisis heeft ons indringend laten zien hoe verkeerde bezuinigingen – op handen en op bedden - hebben uitgepakt 

Zorgend Nederland 
Het huidige politieke en maatschappelijke systeem is gebaseerd op een top-down structuur. Wij willen dit gaan omdraaien naar een bottom-up structuur omdat we geloven in vakmanschap. We staan dan ook voor een directe democratie waarbij we de achterban actief en regelmatig gaan raadplegen. Alle mensen moeten weer kunnen meebeslissen op elk niveau.
We hebben een verantwoordelijkheid naar elkaar en we willen ook de nadruk gaan leggen op sociale verbindingen en het maatschappelijk belang. De macht moet weer komen te liggen bij de mensen in de plaats van bij de grote bedrijven en instanties.
We gaan uit van een positief en holistisch mensbeeld. De meeste mensen willen de goede dingen doen.
We staan voor het aantrekkelijk maken én houden van de beroepen voor de vakmensen. Dat betekent denken vanuit het menselijke kapitaal en niet vanuit geld. We hebben vertrouwen in de waarde die vakmensen creëren.


Bekijk hier de
Raad van Inspiratie en het programma voor 2021 van de 
Academie
Nieuwezorg
Lees hier meer nieuwsberichten van de AcademieNieuwezorg

Vraag
hier de brochure AcademieNieuwezorg aan
 

Dit is een extra Nieuwsbericht van de
AcademieNieuwezorg
Postbus 55578, 1007 NB Amsterdam
‭(020) 845 40 18‬ - info@academienieuwezorg.nl

U kunt zich hier aanmelden voor de Dagelijkse Nieuwsbrief AcademieNieuwezorg

Hier kunt u zich hier afmelden van extra nieuwsberichtenThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TopSupport Strategie en Informatie B.V. · Roelof Hartplein 13 · Amsterdam, 1071 TS · Netherlands