Copy
Nieuwsbrief wijn&verwonderen
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser.
Wolken en regen domineren het weer, we zien maar weinig zon. Letterlijk en figuurlijk. Voor wat meer warmte zorgen de Verwonderwijn uit Puglia, Nero di Troia en de voorpret voor de aankomende feestdagen met relatiegeschenken.

De pijnlijke keuze van de overheid om het sociaal verkeer te beperken raakt onze professionele afnemers, maar ook onze winkel. Waar wij normaal gesproken juist nu gezellige activiteiten zouden organiseren, gebeurt er nu vrijwel niets; het is stil en koud in de winkel. Geen grote proeverijen, geen culturele activiteiten en een gesloten wijnlokaal. Bovendien laten we de deur in de winkel zoveel mogelijk open om het virus zo min mogelijk kans te geven. We willen je dus van harte uitnodigen wat warmte in de winkel te brengen en wat lekkers uit te zoeken. 

Site-vernieuwing.

Bezoekers aan de winkel treffen een druk fotograferende Reinder aan. Want we werken aan een upgrade van onze webwinkel, zodat je straks ook beter virtueel kan rondstruinen in de wijnen. Binnenkort voegen we meer dan honderd wijnen toe aan de webshop en dat is dan nog maar het begin.

 

Relatiegeschenken

Vanwege de aankomende feestdagen zullen we ook diverse geschenkverpakkingen op de site introduceren. We hebben enkele voorbeelden in de winkel gepresenteerd voor Sinterklaas, Kerst, privé of zakelijk. Voor een leuk gevarieerd bierpakket of een mooie fles whisky of gedistilleerd kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Loop de Schatkamer en de Nieuwe Wereldkamer maar eens binnen.

Teunishof, prima wijn uit Culemborg

Ook toegevoegd zijn de ambachtelijke witte wijnen van de Teunishof in Culemborg. Teun Bikker is al meer dan twintig jaar met hart en ziel bezig om zijn wijnen steeds beter te maken. De aanhouder wint nu. Bij een Nederlandse wijn onder de 8,- kun je gerust spreken van een uitstekende prijs/plezierverhouding.

Blijf je toch liever bij de wijnen die je vertrouwd zijn, dan kun je je vandaag en morgen nog laven aan de Verwonderwijn Nero di Troia a € 9,95 of de Neropasso, die we nu voor de lage prijs van € 8,95 aanbieden.

We blijven het maar herhalen: Wil je wijn kopen, maar bestel je dat liever vanuit huis, mail of bel ons gerust. We brengen het met alle plezier gratis naar je toe, bij een minimale bestelling van twee dozen of € 75. Minder mag ook maar dan brengen we binnen de regio Culemborg, €5 aan bezorgkosten in rekening.

Meer lezen
Facebook
Twitter
Instagram
Website
Copyright © 2020 wijn&verwonderen


Wil je je profiel bewerken?
Je kunt je instellingen wijzigen of je uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp