Copy
Gauw op weg met een nieuwe leaseauto!

Welkom lieve Tijn!


Normaal gesproken zorgt Karlien binnen ons Customer Service Team o.a. voor offertes, contracten en contractbeheer én heeft zij antwoord op echt alle vragen over lease. Op dit moment geniet zij echter van zwangerschapsverlof met haar zoontje Tijn, geboren op donderdag 26 januari 2017. Wij wensen Karlien, Gert-Jan, Tijn en trotse zus Anna veel geluk!
 
Bekijk ons hele team

Top 10 zuinige auto’s


Recent hebben wij onze deelname aan Cleaner Car Contracts (CCC) verlengd. CCC is een initiatief van o.a. Stichting Natuur en Milieu en verbindt lease- maatschappijen en wagenparkbeheerders om gezamenlijk te streven naar duurzamere mobiliteit, kostenreductie en een schonere planeet. Benieuwd hoe u zelf kunt bijdragen? Bekijk eens ons Zuidlease Groen concept. Binnenkort toe aan een nieuwe leaseauto? De ANWB heeft een top 10 van zuinige auto’s op haar site opgesomd, handig! 
 
Naar Zuidlease Groen
Naar de ANWB Top 10

Snel een nieuwe auto rijden?


Bent u op korte termijn op zoek naar een leaseauto? Graag wijzen we u dan op de lijst voorraadauto’s op onze website.  Dit zijn nieuwe auto’s die op voorraad staan bij diverse dealers in Limburg. U hoeft er dus alleen maar een uit te zoeken die past bij uw wensen en u bent al heel snel op weg!
Naar de voorraad

En de winnaar is…


Misschien heeft u ‘m wel voorbij zien komen op onze facebookpagina; de like-en-win-actie in het kader van Valentijnsdag. Danny de Haan was de gelukkige winnaar en mocht op 14 februari de hele dag gebruik maken van een Tesla! Wij hopen dat Danny een mooie, romantische dag heeft gehad!
Naar Facebook

Occasion van de maand


Audi A3
Limousine 1.4 TFSi Ambition Pro Line S
 
Nu van € 24.950,- voor  € 22.950,-
 
Naar de occasion
Copyright © 2017 Zuidlease.