Copy
Asiakastiedote 24.2.2016
View this email in your browser

Loistavaa alkanutta vuotta 2016!

Vuosi 2015 oli Pågålle kirjaimellisesti tapahtumarikas: suunnittelimme, kalustimme ja toteutimme tapahtumia ympäri Suomea ja Pohjoismaita pitkälti yli toista tuhatta.

Tapahtumatoteutusten ja kalustevuokrauksen ohella olemme myös maahantuoneet tapahtumarakenteita jo toistakymmentä vuotta. Koska kasvu tälläkin osa-alueella on jo pitkään ollut nousujohteista, päätimme eriyttää tämän toiminnan Pågåsta ja asettaa sen oman katon alle.

Event Furniture Finland tarjoaa tapahtumarakenteiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin keskittyneen asiantuntevan ja  henkilökohtaisen palvelun.

Olemme testanneet EFF:n edustamat tuotemerkit kaksikymmentä vuotta jatkuneen toimintamme parissa, ja valinneet ne, jotka täyttävät asettamamme kriteerit toiminnallisuuden, turvallisuuden ja laadun osalta.

Päätuotemerkkimme ovat Nivtec flexibel-esiintymislava- ja katsomorakenne sekä markkinoiden laadukkaimmat polyeteenikalusteet tarjoava ZOWN.

Edustamiemme tuotemerkkien lisäksi EFF konsultoi kaikissa tapahtumakalusteiden ja -rakenteiden hankintatarpeissa. Yhteyshenkilönänne toimii James Ennoila.

Event Furniture Finland
James Ennoila

Läkkisepäntie 7
00620 Helsinki
+358405194560
james@eff.fi


www.eff.fi
www.facebook.com/EventFurnitureFinland


Tapahtumarakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja vuokraukseen liittyvissä asioissa teitä palvelee tuttuun tapaan projektipäällikkömme, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.paga.nu

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

Miikka Valtonen
Toimitusjohtaja

Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy 
Läkkisepäntie 7
00620 Helsinki
+358405865170
miikka@paga.nu
www.paga.nu

Copyright © 2016 Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list