Copy
PÅGÅ OY - RATASUUTISET #1
Katso viesti online-versiona

20 vuotta Pågåa

Vuonna 1996 Ruoholahden Lepakon legendaarisissa luolissa toimitusjohtajamme Miikka Valtonen ja muutamat muut 90-luvulla vaikuttaneet työnsankarit laittoivat pystyyn Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy:n. Tuosta hetkestä on kuljettu pitkä matka tähän päivään, eikä tämän ensimmäisen uutiskirjeen kirjoittamiseen mennyt yhtään sen vähemmän aikaa.

Vuonna 2016 Pågå työllistää 13 vakituista työntekijää ja parikymmentä free-osaajaa. Liikevaihtomme on 2,3 milj. euroa ja toimipisteemme on siirtynyt monen mutkan kautta Lepakosta Läkkisepäntielle Metsälään.

20 vuoden aikana bändikeikkojen pyörittäminen ja ovimieshommat ovat laajentuneet tapahtumien rakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kalustevuokraukseen, ja Pågåsta tullut tapahtuma-alan erityisosaaja.

Kuluneiden vuosien aikana olemme saaneet tehdä töitä tuhansien loistavien asiakkaiden kanssa, ja meille on syntynyt monipuolinen ja pitkäaikainen asiakaskunta. Tästä ylpeinä ja iloisina olemme nyt rasvanneet rattaamme tulevaa varten. Tavoitteenamme on jatkossakin olla Suomen luotettavin ja laadukkain tapahtumarakenteiden ja -kalustuksien toteuttaja. Olemme myös innokkaita ottamaan palautetta vastaan. Aiomme myös tiedottaa uusista tuotteistamme ja palveluistamme näin uutiskirjeen muodossa hiukan useammin kuin 20 vuoden välein.

Kiitos teille kaikille yhteisistä vuosista. Pidetään tapahtumarattaat pyörimässä yhdessä ja täysillä!

Pågån 20v luokkakuva 2.4.2016 @Malta

TUOTEUUTUUDET

DLUX-baarijärjestelmä

Kevään monien uusien tuotteiden joukosta tämä DLUX-baarijärjestelmä on ensiesittelyssä Evento Awardseissa. DLUX-tiskien led-valot ovat ohjattavissa DMX-ohjauksella ja kansivaihtoehtoina ovat tammen lisäksi musta ja valkoinen. Baaria löytyy nyt alkuun yhteensä 30 metriä, ja mallistoon kuuluu suorien palojen lisäksi useita erilaisia kaaripaloja.

LONDON-teltat

Viime kesän lopulla markkinoille tuomamme monikäyttöiset ja laadukkaat LONDON-teltat ovat saaneet hyvän vastaanoton. Telttoja on ollut käytössä jo useissa VIP-tilaisuuksissa, myyntipisteinä ja jopa Messukeskuksen sisälle erikseen rakennettuna PRESS-tilana. LONDON-telttojen PVC-seinät voidaan tarvittaessa korvata näyttävillä lasi- tai kovamuoviseinillä.

Tutustu kalusteisiimme netissä

Löydät uudet kalusteemme sekä kattavan valikoiman varastotuotteita helpoiten osoitteesta www.paga.nu. Muistathan myös, että etsimme mielellämme tarpeittesi mukaiset kalusteet ja kalustukset, vaikka meiltä ei sellaisia varastosta heti löytyisikään. Tuoteuutuudet esittelemme sivuillamme aina omassa osiossaan.

EVENTO AWARDS 2016

Olemme jo toistamiseen mukana vastaamassa Evento Awardsin kaikista tapahtumarakenteista, matotuksista ja kalustuksesta. Tervetuloa tutustumaan kalusteisiimme, sekä yllättävään ja isoon rakenteeseen jonka olemme Merikaapelihalliin tapahtumaa varten rakentaneet.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät osoitteesta eventoawards.fi

Copyright © 2016 Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy, All rights reserved. 
Sähköpostiosoite on Pågån asiakasjärjestelmässä.

 Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy
Läkkisepäntie 7, 00620 Helsinki, Finland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list