Copy
 
RATASUUTISET 2/2016
Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy :n asiakastiedote
 
Uudet kotimaiset HUVILA-pöydät
Suomessa valmistetut, puiset ja Pågån omaa Premium -mallistoa olevat HUVILA-pöydät ovat paras ratkaisu kun haluat vuokrapöydältäsi enemmän laatua ja näyttävyyttä.

HUVILA-pöytiä ei tarvitse liinoittaa, niiden pöytälevyt on pinnoitettu siistillä mattalaminaatilla joka on helppo pitää puhtaana. Näitä pöytiä löytyy sekä ruokapöytä- että pystypöytäkorkeudessa ja eri kokoisilla pöytälevyillä. Tyyliltään ne sopivat hyvin yhteen esim. samaan tilaan rakennettavaksi kokonaisuudeksi.


Vuoden vaihteessa Pågå Premium-mallisto täydentyy uusilla baarituoleilla, jotka on suunniteltu käytettäväksi pystypöytäkorkuisten HUVILA-pöytien kanssa. Samassa yhteydessä meille saapuu myös HUVILA-ruokapöytien äärelle sopivia matalia tuoleja useissa eri väreissä. Tutustustu tarkemmin tästä!

 
Pågå Premium -kalusteet & Suomi 100 -hanke
Vuonna 2017 tulemme panostamaan voimakkaasti uusiin kalusteisiin. Pääpaino tulee olemaan selkeästi näyttävämmissä tuotteissa, jotka tulevat olemaan osa Pågå Premium-mallistoa.

Olemme myös käynnistäneet Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi oman Suomi 100 -hankkeen, joka tähtää Pågån oman kotimaisen kalustemalliston tuomiseen vuokramarkkinoille. Edellä mainitut HUVILA-pöydät ovat ensimmäinen osa tätä projektia.

Tulemme kertomaan projektista lisää ensi vuoden alkupuolella, jolloin pääsette myös tutustumaan suunnittelijamme näkemyksiin tästä uudesta ja erilaisesta vuokrakalustemallistosta.


 
Pågå rakentaa tapahtumia
 >> Instagram #pagarakentaa

Sokos Hotel Presidentti pyysi meitä rakentamaan hotellin uudet ja erittäin tyylikkäät huoneet merikonttien sisään Helsingissä järjestetyille I love me -messuille. Hyvin kiinnostavaan projektiin toi lisää erikoisuutta se, että huoneisiin oli buukauttu neljä bloggajaa yöpymään messujen ajaksi; etuseinien oli siis oltava suljettavat. Somesta kerätyn datan mukaan unet maistuivat bloggareille erinomaisesti! 

KOHU-Live :n tuottamaan Paulig Coffee Bariin Flow Festivaaleille tarvittiin Basso Radiolle omat tilat kahvilakontin katolle ja kahvilan edustalle asfaltin tilalle nurmikko. Toteutimme rakenteen ja loimme pihamaan oman mallistomme parhaalla keinonurmella. Keinonurmikkomme sai valtavasti kehuja ja ehdimme purkuun juuri ennen kun kiinteistön huoltoyhtiön pojat olivat aloittamassa leikkaamaan keinonurmeamme muiden pihan nurmikkojen ohella.

ASIAKASPALVELU

+358 29 370 0770
myynti@paga.fi

Tarkemmat yhteystiedot täältä

 Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy
Läkkisepäntie 7, 00620 Helsinki, Finland
www.paga.fi

Sähköpostiosoite on Pågån asiakasjärjestelmässä.
Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list

Copyright © 2016 Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy, All rights reserved.