Copy
View this email in your browser
Zet de datum vast in je agenda!

Zaterdag 11 juni houden we een
Open Dag In Speeltuin Elba.

Vanaf 11.00 uur is er een rommelmarkt.
Een tafel kun je huren via info@speeltuinelba.nl en kost € 7,50.
Alleen de kinderen mogen GRATIS op een kleed in de speeltuin hun spulletjes  verkopen. 
Vanaf 12.30 -15.30  is de NUSO bus er weer, er is een springkussen, je kan je laten schminken, er zijn spelletjes, een knutselplein en nog veel meer!

Het thema van de Open Dag is Frozen, alle kinderen mogen verkleed komen als hun favoriete karakter. We hopen op een speeltuin vol met Elsa's, Anna's, Christoffs en Olavs!
Voor de Open Dag zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.
Ieder uurtje is welkom! We hebben nog mensen nodig voor het begeleiden van spelletjes, het knutselplein en
's morgens opbouwen (start v.a. 9.30 uur).
Meld je aan via Info@speeltuinelba.nl, dan maken we er samen een succes van!
OPROEP VOOR VERHUUR VRIJWILLIGERS
Speeltuin ELBA is een gezellige speeltuin midden in de Transvaalbuurt. Zeker bij mooi weer is het in de speeltuin een gezellige drukte. Drie dagen per week is een beheerder / toezichthouder aanwezig. Het gebouw van de speeltuin wordt regelmatig verhuurd aan clubs en voor (verjaardags)feestjes. 

Het bestuur heeft als doel om de speeltuin ELBA als mooie speelplek te behouden, te vernieuwen en verfraaien en er leuke activiteiten te (laten) organiseren. Op die manier bieden we jong en oude een fijne plek om te spelen en te bewegen in een verder erg 'versteende' stad. Ook draagt de speeltuin bij aan de sociale samenhang in de wijk. 

Voor de verhuur zijn wij op zoek naar verhuurvrijwilligers. Als verhuurvrijwilliger ontvang je de huurders en geef je uitleg over de speeltuin.  Je legt uit wat de huurvoorwaarden zijn en je neemt het geld in ontvangst.  Aan het eind kijk je of de huurder het gebouw netjes heeft achter gelaten en sluit je samen met de huurders af. Openen en afsluiten op één dag kan door verschillende vrijwilligers worden gedaan. Je overlegt met de coördinator wanneer jij kan. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Het gemiddelde keren open en sluiten bepaal jezelf. Alles verloopt via de mail. 

Zonder verhuurvrijwilligers kunnen we ons gebouw niet verhuren. En zonder verhuur hebben we geen inkomsten. Dus help mee! Neem voor aanmelden of informatie contact op met info@speeltuinelba.nl.
Copyright © 2016 Speeltuin Elba, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp