Copy
View this email in your browser
Zaterdag
22 april en 20 mei 2017
is er
Een Klusdag in Speeltuin Elba! 


 Beste vrijwilligers,
 
De winter ligt weer achter ons en het onderhoud is weer hard nodig in de speeltuin.
Daarom wil ik jullie van harte uitnodigen voor een tweetal dagen klussen en gezelligheid.
We zijn als bestuur tot de conclusie gekomen dat schilderwerk niet met één klus dag af komt daarom een tweede klus dag.
De eerste dag is een beetje verkeerd gepland maar misschien toch wel mogelijk.
 
De vastgestelde dagen zijn zaterdag 22 april 2017 en zaterdag 20 mei 2017
De eerste dag willen we de deuren en kozijnen afbranden schuren en gronden. De tweede dag is dan om te schuren en af te lakken dat het er binnen weer stralend uitziet
met een mooie nieuwe laag verf in plaats van 6 lagen.
 
Beide dagen duren van 09.30 uur tot ongeveer 15.00 uur.
 
Graag verneem ik of je een uurtje of een paar uurtjes kunt helpen en het hoeft echt niet beide dagen. (het mag natuurlijk wel)
 
Namens het bestuur Speeltuinvereniging Elba,
 
Paul Derks
Kluscoördinator

 

OPROEP VOOR VERHUUR VRIJWILLIGERS
Speeltuin ELBA is een gezellige speeltuin midden in de Transvaalbuurt. Zeker bij mooi weer is het in de speeltuin een gezellige drukte. Drie dagen per week is een beheerder / toezichthouder aanwezig. Het gebouw van de speeltuin wordt regelmatig verhuurd aan clubs en voor (verjaardags)feestjes. 

Het bestuur heeft als doel om de speeltuin ELBA als mooie speelplek te behouden, te vernieuwen en verfraaien en er leuke activiteiten te (laten) organiseren. Op die manier bieden we jong en oude een fijne plek om te spelen en te bewegen in een verder erg 'versteende' stad. Ook draagt de speeltuin bij aan de sociale samenhang in de wijk. 

Voor de verhuur zijn wij op zoek naar verhuurvrijwilligers. Als verhuurvrijwilliger ontvang je de huurders en geef je uitleg over de speeltuin.  Je legt uit wat de huurvoorwaarden zijn en je neemt het geld in ontvangst.  Aan het eind kijk je of de huurder het gebouw netjes heeft achter gelaten en sluit je samen met de huurders af. Openen en afsluiten op één dag kan door verschillende vrijwilligers worden gedaan. Je overlegt met de coördinator wanneer jij kan. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Het gemiddelde keren open en sluiten bepaal jezelf. Alles verloopt via de mail. 

Zonder verhuurvrijwilligers kunnen we ons gebouw niet verhuren. En zonder verhuur hebben we geen inkomsten. Dus help mee! Neem voor aanmelden of informatie contact op met info@speeltuinelba.nl.
Copyright © 2017 Speeltuin Elba, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp