Copy
Her er en oversikt over noe av det som har skjedd i uka som har gått:
  • Trude har vært på Otta og holdt dagskurs for helsesøstre og jordmødre i seksualitet, identitet og sexologi.
  • Trine og Mariann har i regi av Norsk Sykepleierforbund vært i Asker/Leangkollen og holdt workshop for jordmødre og helsesøstre. 
  • På ukas Onsdagskurs hadde vi denne gangen besøk av Oda Faremo Lindholm, forfatter av boken "Bullshitfilteret". Hun fortalte at jenter bruker mer tid foran speilet enn de bruker på lekser. Sosiale medier, tradisjonelle medier og andre aktører bidrar til et økt press på dagens unge.
  • Marius har vært på Otta og holdt gynekologikurs, med vekt på prevensjon og seksuelt overførbare infeksjoner, for legene i Gudbrandsdalen.
  • Anders og Trude deltar denne uken på European Federation of Sexologys 13. kongress i Dubrovnik. De holdt torsdag innlegg om å jobbe med unge transpersoner og på lørdag skal de snakke om vårt prosjekt for personer som kjøper sex.
  • Maria og Anneli deltok på RFSUs presentasjon av undersøkelsen "Sex og kondom og sånn 2016". I 2013 sa kun 3 av 10 i alderen 21-35 år at de brukte kondom ved sex med ny partner, mens årets rapport viser en økning på 10 %: nå sier 4 av 10 at de bruker kondom når de har sex med ny partner.

Sex og samfunn i media:

SRHR nasjonalt i media:


SRHR internasjonalt i media:

Annet

Copyright © Sex og samfunn 2016

E-postadresse:
post@sexogsamfunn.no

Vil du endre hvordan du mottar vårt nyhetsbrev?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av listen


 


This email was sent to <<Epostadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sex og samfunn · Trondheimsveien 2 · Oslo, 0560 · Norway

Email Marketing Powered by MailChimp