Copy
Her er en oversikt over noe av det som har skjedd i uka som har gått:
  • Mona og Trude deltok mandag på konferansen The intersections of Islamophobia and LGBTIQ+phobia, som ble arrangert av Skeiv Verden og Maruf.
  • Mona og Tore har møtt førstesekretær ved Israels ambassade for å snakke om unges seksuelle helse i Norge og Israel, og sett på muligheter for samarbeid.
  • Trude har denne uken vært på helsesøsterutdanningen i Porsgrunn og holdt fagdag om seksualitet, identitet og sexologi. Hun har også forelest for internasjonale og norske studenter på Høgskolen i Lillehammer og senere ønsket nye klienter velkommen til sexologisk rådgiving på Gjøvik.
  • Tore og Maria har møtt både Guri Melby, gruppeleder for Venstres bystyregruppe i Oslo, og varaordfører Khamshajiny Gunaratnam denne uken.
  • Neste Onsdagskurs er klart. 28. september kommer Kripos for å fortelle om sin rapport "Seksuelle overgrep mot barn under 14 år" og kampanjen "Ikke alle hemmeligheter skal holdes". 
  • Fredag hadde vi besøk av 42 ansatte fra helsestasjoner for ungdom fra alle Oslos bydeler. Målet var å skape en møteplass for å dele erfaringer og diskutere hvordan vi kan jobbe sammen for å bedre tilgangen til seksuell og reproduktiv helse og rettigheter i Oslo. Møtet var en suksess og vi ser allerede frem til neste!

Sex og samfunn i media:


SRHR nasjonalt i media:


SRHR internasjonalt i media:

Annet:

  • Bydel Gamle Oslo og Mental Helse Ungdom har sammen startet UngArena, et byomfattende lavterskeltilbud til unge mennesker som sliter i hverdagen og som har behov for råd, behandling eller hjelp.
  • FNs 71. generalforsamling er i gang og blant Norges prioriteringer er likestilling og rettigheter for kvinner, særlig innenfor området seksuell og reproduktiv helse og rettigheter. Norges ledende rolle i kjernegruppen for å fremme rettigheter til LHBTI skal også videreføres, skriver Utenriksdepartementet.
  • I forbindelse med Forskningsdagene 2016 inviterer HiOA til seminar torsdag 22. september på Kulturhuset i Oslo. En del av seminaret har fått tittelen I grenselandet mellom flørt og overgrep
Copyright © Sex og samfunn 2016

E-postadresse:
post@sexogsamfunn.no

Vil du endre hvordan du mottar vårt nyhetsbrev?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av listen


 


This email was sent to <<Epostadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sex og samfunn · Trondheimsveien 2 · Oslo, 0560 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp