Copy
I Sex og samfunns nyhetsbrev får du oversikt over ukas siste nyheter innenfor feltet seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR), samt en oversikt over Sex og samfunns egne aktiviteter den siste uken.

SRHR nasjonalt i media:


SRHR internasjonalt i media:

Sex og samfunn i media:

Hva har skjedd hos Sex og samfunn den siste uken?
  • Årsmelding 2016 er nå ferdig! Her kan du lese om litt av det vi gjorde i 2016, og du finner den på våre hjemmesider.
  • Mandag hadde kjernegruppen for Nasjonalt SRHR-nettverk møte, og fastsatte blant annet dagsorden for neste møte i nettverket, som vil være 7. april. Til møtet i april kommer blant annet helse- og omsorgsminister Bent Høies politiske rådgiver Mathilde Tybring-Gjedde.
  • Tirsdag hadde Tore og Anneli møte med Anne Kathrine Blyverket i Utdanningsforbundet for å snakke om dagens seksualitetsundervisning, og hvordan vi kan jobbe for å sikre at alle elever i Norge får god undervisning om seksualitet.
  • Trude var tirsdag på Otta hvor hun holdt kurs for helsesøstre og jordmødre fra Norddalen om funksjonshemming, sykdom og seksualitet.
  • Maria, Anneli og Kathrine Aspaas møttes tirsdag for å fortsette planleggingen av årets Skamløspris og Skamløsdagen, som vil arrangeres 4. september.
  • Onsdag deltok Tore på arrangementet "Porno på godt og vondt", arrangert av Studentersamfunnet i Bergen.
  • Fredag arrangerte vi møte i HFU-forum, en møteplass for Oslo kommunes helsestasjoner for ungdom. Målet med forumet er å dele informasjon, både om hverandres tilbud og om tematikk innen seksuell helse. Denne gangen hadde Trude kurs om hvordan vi kan snakke med ungdom om seksualitet.

Faglig påfyll:

Copyright © Sex og samfunn 2017

E-postadresse:
post@sexogsamfunn.no

Vil du endre hvordan du mottar vårt nyhetsbrev?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av listen


 


This email was sent to <<Epostadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sex og samfunn · Trondheimsveien 2 · Oslo, 0560 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp