Copy
I Sex og samfunns nyhetsbrev får du oversikt over ukas siste nyheter innenfor feltet seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR), samt en oversikt over Sex og samfunns egne aktiviteter den siste uken.

SRHR nasjonalt i media:


SRHR internasjonalt i media:

Sex og samfunn i media:

Hva har skjedd hos Sex og samfunn den siste uken?
  • Trude holdt mandag foredrag om ungdom og seksualitet for studenter i helsepedagogikk ved Norges Idrettshøgskole.
  • På vårt Onsdagskurs denne måneden hadde vi besøk av Heidi Leona Norum, som blant annet har skrevet masteroppgave om ungdom som har begått seksuelle overgrep.
  • Onsdag holdt Marius innlegg på Olafiaklinikkens møte "Gonoré 2016". Dagen ble arrangert av Nasjonal kompetansetjeneste for seksuelt overførte infeksjoner.
  • Marius, Trine og Siren deltok onsdag på Vulvaforum, et møtested for alle som jobber med smerter i underliv. Forumet møtes to ganger i året, og alle som ønsker kan sette seg på epostlisten ved å sende epost til overlege Anne Lise Helgesen ved Vulvaklinikken på Ullevål Sykehus: ahelgese@ous-hf.no
  • Trude holdt onsdag på temakveld om seksualitet, i samarbeid med Perspektiv - unge hjelper unge og Uteseksjonen i Oslo.
  • Tore og Anders hadde onsdag møte med Voldsprogrammet ved NOVA, HiOA for å se på muligheten om et samarbeid for å kartlegge unges seksualvaner.
  • Torsdag var Trine på Hamar hvor hun holdt kurs for allmennleger om prevensjon, seksuelt overførbare infeksjoner og sexologi. Kurset var i regi av Legeforeningen i Hamar.

Faglig påfyll:

Copyright © Sex og samfunn 2017

E-postadresse:
post@sexogsamfunn.no

Vil du endre hvordan du mottar vårt nyhetsbrev?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av listen


 


This email was sent to <<Epostadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sex og samfunn · Trondheimsveien 2 · Oslo, 0560 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp