Copy
Her er en oversikt over noe av det som har skjedd i uka som har gått:
  • Maria og Sara har vært i møte med leder og nestleder i Unge Høyre om våre politiske saker. Maria og Tore har møtt leder av Senterungdommen.
  • Trude har undervist psykiatriske sykepleiere i Drammen om ungdom og seksualitet med temaet "Seksualitet: våger du å spørre?".
  • Tore har undervist videregåendestudenter som utdanner seg innen helse- og sosial og barn og ungdomsfag ved Sam Eyde videregående skole om temaet "seksualitet fra vogge til grav".
  • Anders har undervist medstudenter på sexologiutdanningen i Agder om vårt arbeid med unge transpersoner.

Sex og samfunn i media:

SRHR nasjonalt i media:


SRHR internasjonalt i media:

Annet

  • Mandag stemte Stortinget over vedtak om ny lov for endring av juridisk kjønn. Loven ble vedtatt med stort flertall. Senterpartiet og KrF stemte imot. Innstillingen kan leses her. Blikk lagde også en nettsak etter avstemmingen var klar.
  • UNAIDS Global AIDS Update 2016 ble lansert tirsdag og viser blant annet at ved utgangen av 2015 mottok 17 millioner mennesker livreddende antiretrovirale medisiner og antallet aidsrelaterte dødsfall har gått ned. Likevel går nedgangen av nye hivtilfeller ikke så raskt som man hadde håpet. Unge i sør, særlig unge jenter, er særlig utsatte for hivsmitte, og står for en stor andel av de nysmittede, ifølge UNAIDS.
  • Regnbuedagene i Bergen er Norges nest største synlighetsfestival for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner og lørdag 4. juni går startskuddet.
Copyright © Sex og samfunn 2016

E-postadresse:
post@sexogsamfunn.no

Vil du endre hvordan du mottar vårt nyhetsbrev?
Du kan oppdatere dine preferanser eller melde deg av listen


 


This email was sent to <<Epostadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sex og samfunn · Trondheimsveien 2 · Oslo, 0560 · Norway

Email Marketing Powered by MailChimp