Copy
Nieuwsbrief januari 2017
View this email in your browser
 
Wij wensen je een verwonderend 2017!

'Life is not a problem to be solved but a mystery to be lived'

Dit is een deel van een bekende quote van OSHO. De Indiase mysticus die mensen wakker probeerde te schudden door bijzondere en vaak confronterende uitspraken, doorspekt met grapjes en verhalen uit Oost en West. Hij inspireert ons in onze meditaties, coaching en trainingen. Zoals ook deze uitspraak die ons eraan herinnert dat we problemen ook soms zelf creëren, onbedoeld en onbewust. Door helder naar situaties te kijken en te doorzien hoe we onszelf vaak voor de gek kunnen houden, ontdek je wat een mysterie en wonder het leven kan zijn.
Naar onze website

Doe nog mee met Mindfulness basis of verdieping!

Onze training Mindfulness helpt je te leren ontspannen en om helder naar jezelf te kijken en te luisteren. We starten op dinsdagavond 10 januari weer met een nieuwe wekelijkse basisgroep (acht avonden). Je kunt nog meedoen! Deze training is gericht op rust in je hoofd en ruimte voor je hart en lichaam. Heb je eerder deelgenomen en wil je 'op stroom blijven', dan kun je met 25% korting meedoen. Kijk op onze site voor kosten en informatie.

De verdiepingscursus Mindfulness start op woensdagavond 1 februari met een nieuwe reeks van acht avonden (om de week) en een individuele sessie. In de verdieping gaan we verder met de Mindfulness meditaties én ga je je intuïtieve vaardigheden vergroten aan de hand van de zeven chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht.

Aanmelden

2017: aandacht voor vrouwen- en mannenkracht

In 2017 maken we ruimte voor levenskracht van vrouwen en van mannen. Samen zijn als zusters en als broeders, jong en oud, elkaar steunen en voeden. Ook voor mensen die er nooit bewust mee bezig zijn geweest, er mee worstelen of nieuwsgierig zijn. Je bent niet de enige!
Vrouwenfort-maandelijkse bijeenkomst
Elke volle maanavond organiseert Marieke een bijeenkomst voor vrouwen met meditatie, ruimte om te delen, lekkers, dansen. Inloop 19.30, van 20.00 – 21.30. Eerstvolgende datum: 12 januari. Investering: donatie.
Mannen en levenskracht-reeks van 3 avonden
Rienk geeft een training voor een groep mannen op 3 donderdagavonden met thema's zoals (on)zekerheid, omgaan met vrouwen en inspiratie voor man zijn in deze tijd. Met Martial Arts oefeningen en actieve OSHO meditaties. Start donderdagavond 9 februari (19.30-22:00). Jouw investering: €125,-
Meer informatie en opgave
Agenda:
Je kunt nog meedoen!

Zondag 8 januari
Stadsverlichting

Dinsdag 10 januari
Start
Basistraining Mindfulness

Donderdag 12 januari
Volle maan Vrouwenfort


Woensdag 1 februari
Start Mindfulness Verdieping


Woensdag 9 februari 2017
Start Mannen en Levenskracht

Coaching: op afspraak
Stadsverlichting
Eerstvolgende stiltemeditatie op 8 januari op Fort Oranje 23 in Woerden.
Elke 2e zondagavond van de maand samen mediteren. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Fijn om in stilte samen te zijn én te delen wat er in je omgaat. Kost alleen aandacht!
Marieke Leentvaar en Rienk Schaafsma

Readingpraktijk Woerden  
contact@readingpraktijkwoerden.nl   |   www.readingpraktijkwoerden.nl

Copyright © 2017 Readingpraktijk Woerden, All rights reserved.

contact@readingpraktijkwoerden.nl
www.readingpraktijkwoerden.nl

Hier kun je je voorkeursinstellingen bijwerken of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Readingpraktijk Woerden · Fort Oranje 23 · Woerden, Ut 3445 DA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp